Mystery Sonatas c Anne Van Aerschot11

Frank Gizycki: Mystery Sonatas Workshop

 • Päivämäärä

  15.6-16.6.2022

 • Aika

  14:00

 • Kokonaiskesto

  2 h

 • Liput

  ilmainen

Tilaa tarjoilut
 • Ajankohdat

  ke 15.6. klo 14-16


  tai


  to 16.6. klo 14-16

 • Sijainti

  Tanssin talon harjoitusstudio

 • Tanssin talo sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Kaapeliaukio 3. Sisäänkäynti on Kaapelitehtaan Lasipihalta.

Frank Gizycki: Mystery Sonatas -työpaja

Tutustu maailmankuulun belgialaisryhmä Rosasin liikekieleen ryhmän tanssija Frank Gizyckin ohjaamana. Gizycki pitää ryhmän Tanssin talon vierailun yhteydessä avoimen tason työpajan yhteensä 30:lle tanssin harrastajalle.

Työpajassa työskennellään Erkko-salissa 15. ja 16.6. nähtävän Mystery Sonatas / for Rosa -teoksen liikemateriaalin kanssa.

Työpaja järjestetään kaksi kertaa, ke 15.6. ja to 16.6. klo 14-16. Molempiin työpajoihin otetaan 15 osallistujaa. Työpaja on maksuton, mutta osallistujamäärärajoituksen vuoksi pyydämme lyhyttä kuvausta, miksi olet kiinnostunut työpajasta. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksen sekä perustelujen pohjalta. Tieto osallistujille vahvistetaan mahdollisimman pian - huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Työpajat pidetään englanniksi.

Työpajaan osallistuvat kutsutaan katsomaan Mystery Sonatas / for Rosa -teos 16.6. etuhintaan.

Lisätiedot: info@tanssintalo.fi

Päivitys: Työpaja on varattu täyteen, mutta voit ilmoittautua jonoon.

ILMOITTAUTUMINEN

Frank Gizycki (Ranska, 1993) opiskeli Lyonin kansallisessa musiikki-ja tanssikonservatoriossa (C.N.S.M.D., Lyon), josta hän siirtyi P.A.R.T.S.:iin (Bryssel) valmistuen sieltä vuonna 2016.

Hän liittyi osaksi Rosas-ryhmää teoksen Rain sekä Work/Travail/Arbeid -näyttelyn myötä. Siitä lähtien hän on työskennellyt Rosasin kanssa. Hän on osallistunut mm. The Six Brandenburg Concerton, the Dark Red museum sekä Mystery Sonatas / For Rosas -teosten luomiseen.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon