Suunnittele vierailusi

Web Pietari Purovaara Miltton Tanssin Talo 7 12 147 kopio
Show photographer Pietari Purovaara

Tervetuloa Tanssin taloon, Suomen ensimmäiseen tanssille omistettuun esitys- ja tapahtumatilaan!

Tanssin talo sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Kaapeliaukio 3. Sisäänkäynti löytyy Kaapelitehtaan katetulta Lasipihalta, jonne on pääsy myös vastakkaisesta päädystä, osoitteesta Tallberginkatu 1. Katso tarkat saapumisohjeet.

Tanssin talossa vieraillessa kannattaa tutustua myös Kaapelitehtaan museoihin, kahviloihin, myymälään ja muihin palveluihin.

Lue lisää Kaapelitehtaasta ja sen toiminnoista.

Tanssin talon ohjelma muodostuu eri tanssi- ja kulttuuritoimijoiden järjestämistä esityksistä ja tapahtumista. Toimijat vastaavat tapahtumien järjestämisestä ja lipunmyynnistä. Tarkistathan esityksiä koskevat ajantasaiset tiedot tapahtumakohtaisesti ohjelmakalenterista sekä tarvittaessa tapahtumajärjestäjien omilta sivuilta.

Tutustu ohjelmaan

Tanssin talon yleinen asiakaspalvelunumero on 040 560 1770 (ma-pe 10-16). Puhelimitse ei lipunmyyntiä eikä lippuneuvontaa.

Tanssin talon aula- ja väliaikapalvelut

Ennen esityksiä ja väliajoilla Tanssin talon Aulassa palvelee aulabaari, josta on mahdollista ostaa virvokkeita ja syötävää. Myyntitiski sijaitsee myös alakerrassa Kellarissa.

Aulabaari avataan samaan aikaan ovien avaamisen kanssa. Pääsääntöisesti ovet avataan tuntia ennen esitystä, tarkistathan ajankohtaisen tiedon esityskohtaisesti.

Löytötavarat

Tanssin taloon jääneet löytyötavarat viedään Kaapelitehtaan Konttooriin. Löytötavaroita voi tiedustella info@tanssintalo.fi tai suoraan Konttorista.

Turvallisesti tapahtumiin

Muista turvallisuustoimet

  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, käytä saatavilla olevaa käsidesiä
  • Pidä riittävät turvavälit

Älä saavu esitykseen oireisena.

Pidetään huolta toisistamme!

Lippuinfo

Hannu Rytky

Tanssin talon ohjelma koostuu eri tapahtumajärjestäjien esityksistä ja tapahtumista. Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse tapahtumiensa lipunmyynnistä.

Lue lisää lipuista lippuinfosivuiltamme.

Lippuinfo

Saapuminen Tanssin talolle

Tanssin talo sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Kaapeliaukio 3. Lue miten löydät perille helpoiten.

Katso saapumisohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Lue Tanssin talon yleisesti kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Katso tästä

Esteettömyys

Tanssin talon Aula ja esitystilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa, joka on täysin kynnyksetön. Molempien esitysalien ensimmäiset rivit on kokonaan esteettömiä.

Lue lisää saavutettavuudesta

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon