Tilat

TU 220115 tanssin talo 021
Show photographer Tuomas Uusiheimo

Tanssin talo on Suomen ensimmäinen tanssin ehdoin suunniteltu rakennus. JKMM Arkkitehtien ja ILO Arkkitehtien yhteistyönä suunnittelema kokonaisuus käsittää näyttävän uudisrakennuksen ja vanhoihin Kaapelitalon tehdasosiin peruskorjattuja tiloja.

Talosta löytyy kaksi esitystilaa, 700-paikkainen Erkko-sali ja 235-paikkainen Pannuhalli, niitä yhdistävä Aula, lämpiötilana toimiva Kellari sekä harjoitusstudio, taiteilijalämpiö ja toimisto.

Tanssin talon esityssalit ovat muuntuvia ja monikäyttöisiä. Esimerkiksi Erkko-salin katsomo, näyttämö ja sivunäyttämö voidaan kukin erotella omiksi tapahtumatiloikseen tai yhdistää yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, jonne mahtuu jopa 1000 henkilöä. Erkko ja Pannu soveltuvat tanssi- ja sirkusesitysten lisäksi esimerkiksi konserteille, seminaareille, messuille ja kuvauksiin.

Restelin operoima, Tanssin talon oman bistroravintola (t)raba tarjoaa korkealaatuisia ravintolapalveluja Tanssin talon tapahtumiin ja tilaisuuksiin; ravintola huolehtii Tanssin talon tapahtumien väliaikatarjoiluista ja tarjoaa catering-palveluja Tanssin talon ja Kaapelitehtaan tapahtumiin. Ravintolan terassi palvelee asiakkaita Kaapelitehtaan katetulla Lasipihalla.

Jos tapahtuman järjestäminen Tanssin talossa kiinnostaa, laita meille viesti myynti@tanssintalo.fi tai ota yhteyttä lomakkeella.(t)raba

Tanssin talon oma bistroravintola tarjoaa korkealaatuisia ravintolapalveluja

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon