Tilat

TU 220115 tanssin talo 021
Show photographer Tuomas Uusiheimo

Tanssin talo on Suomen ensimmäinen tanssin ehdoin suunniteltu rakennus. JKMM Arkkitehtien ja ILO Arkkitehtien yhteistyönä suunnittelema kokonaisuus käsittää näyttävän uudisrakennuksen ja vanhoihin Kaapelitalon tehdasosiin peruskorjattuja tiloja.

Talosta löytyy kaksi esitystilaa, 700-paikkainen Erkko-sali ja 235-paikkainen Pannuhalli, niitä yhdistävä Aula, lämpiötilana toimiva Kellari sekä harjoitusstudio, taiteilijalämpiö ja toimisto.

Tanssin talon esityssalit ovat muuntuvia ja monikäyttöisiä. Esimerkiksi Erkko-salin katsomo, näyttämö ja sivunäyttämö voidaan kukin erotella omiksi tapahtumatiloikseen tai yhdistää yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, jonne mahtuu jopa 1000 henkilöä. Erkko ja Pannu soveltuvat tanssi- ja sirkusesitysten lisäksi esimerkiksi konserteille, seminaareille, messuille ja kuvauksiin.

Restelin operoima, Tanssin talon oman bistroravintola (t)raba tarjoaa korkealaatuisia ravintolapalveluja Tanssin talon tapahtumiin ja tilaisuuksiin; ravintola huolehtii Tanssin talon tapahtumien väliaikatarjoiluista ja tarjoaa catering-palveluja Tanssin talon ja Kaapelitehtaan tapahtumiin. Ravintolan terassi palvelee asiakkaita Kaapelitehtaan katetulla Lasipihalla.

Jos tapahtuman järjestäminen Tanssin talossa kiinnostaa, laita meille viesti myynti@tanssintalo.fi tai ota yhteyttä lomakkeella.

Erkko-sali

Ainutlaatuinen Erkko-sali tarjoaa huippuluokan puitteet suuren mittakaavan tanssi- ja sirkusesityksille, tapahtumille ja juhlille.

Salin 700-paikkainen nouseva katsomo on mahdollista ottaa käyttöön kokonaan tai osittain. Sen voi myös pakata kasaan, jolloin tilaan mahtuu jopa 1000 hengen tilaisuus.

Tanssin talon esitystiloissa on käytettävissä korkealaatuinen valo-, ääni- ja videotekniikka.

Pannuhalli

Vanhoissa tehdastiloissa sijaitsevassa Pannuhallissa tuntuu Kaapelitehtaan teollinen historia. Täysin peruskorjattu tila on suunniteltu vastaamaan laadukkaan esitystoiminnan tarpeita. Rouhea halli sopii hyvin myös esimerkiksi seminaarien, messujen tai kuvausten järjestämiseen.

Pannuhallin 235-paikkaisen nousevan katsomon voi myös pakata kasaan, jolloin tila soveltuu jopa 400 hengen tapahtumalle.

Tanssin talon esitystiloissa on käytettävissä korkealaatuinen valo-, ääni- ja videotekniikka.

Ravintola (t)raba

Tanssin talon bistroravintola tarjoaa korkealaatuisia ravintolapalveluja. Ravintola palvelee Tanssin talon ja Kaapelitehtaan kävijöitä maanantaista perjantaihin klo 11-14 sekä kaksi tuntia ennen Tanssin talon esitysten alkua ja väliajoilla.

Ravintolasali toimii myös tilausravintolana ja juhlapaikkana, lisäksi (t)raba toteuttaa catering-palveluita Tanssin talossa järjestettäviin yritystapahtumiin ja myös ympäri pääkaupunkiseutua. Tee ryhmätilaus tai pyydä tarjous catering-palveluista osoitteessa tanssin.talo@restel.fi tai puhelimitse 041 731 6911 (ma-pe klo 9-16).

Lue lisää ravintolapalveluista.

Tarjouspyyntö

Tilaisuuden luonne
Tilatoive?

Kerro halutessa lisää tilaisuudesta ja toiveistasi

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon