Liput

TANSSIN TALO c Hannu Rytky 02

Verkkolipunmyynti kaikkiin tapahtumiin: Ohjelmakalenteri

Tanssin talon ohjelma koostuu eri tapahtumajärjestäjien esityksistä ja tapahtumista. Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse tapahtumiensa lipunmyynnistä.

Ohjelmakalenterissa on kunkin esityksen kohdalla tieto sen vastaavasta tapahtumajärjestäjästä sekä lipunostolinkki. Olethan yhteydessä mahdollisissa lipunmyyntikysymyksissä ensisijaisesti tapahtumajärjestäjiin.

Verkkokauppa & Kaapelitehtaan myyntipiste

Suosittelemme ostamaan liput ensisijaisesti verkkokaupasta.

Ohjelmakalenterissamme on jokaisen tapahtuman kohdalla lipunostolinkki, joka vie kyseisen tapahtuman lippukauppaan. Suurimpaan osaan Tanssin talon esityksiä voi ostaa lippuja verkkokaupan lisäksi Tanssin talolta Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä. Katso aukioloajat Kaapelitehtaan sivuilta.

Katso ohjelmakohtaiset myyntitiedot ohjelmakalenterista.

Puhelinmyynti

Tanssin talolla ei ole pääsylippujen puhelinmyyntiä. Tanssin talon yleinen asiakaspalvelunumero muissa asioissa on 040 560 1770 (ma-pe 10-16).

Varaus- ja peruutusehdot

Jokainen tapahtumajärjestäjä vastaa oman tapahtumansa peruutus- ja varausehdoista.

Ohjelmakalenterissa on kunkin esityksen kohdalla tieto sen vastaavasta tapahtumajärjestäjästä sekä lipunostolinkki, joka vie kyseisen tapahtuman lippukauppaan.

Esityksissä, joissa on useita näytösaikoja, on liput yleensä vaihdettavissa saman teoksen muihin näytöksiin, jos näytöksissä on tilaa. Osalla toimijoista voi olla mahdollista vaihtaa lippu lahjakorttiin. Pääsääntöisesti Tanssin talon esityksiin ei ole peruutusoikeutta.

Olethan mahdollisissa lipunoston peruutusta koskevissa kysymyksissä ensisijaisesti yhteydessä tapahtumajärjestäjään. Voit olla yhteydessä myös Tanssin talon asiakaspalveluun: info@tanssintalo.fi

Tapahtuman peruuntuessa rahat palautetaan pääsylippua vastaan. Tanssin talo ei korvaa asiakkaille aiheutuneita muita kuluja.

Lipputyypit ja alennukset

Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse tapahtumiensa lipunmyynnistä ja alennuskategorioista. Tarkistathan lipunmyynnin eri alennukset tapahtumakohtaisesti ohjelmakalenterista ja edelleen kunkin tapahtuman lipunmyyntisivuilta. Valmistauduthan todistamaan oikeutesi alennuslippuun (esim. eläkeläiskortti, opiskelijakortti, työttömän todistus, ammattilaistodistus).

Valtaosaan Tanssin talon tapahtumista on saatavilla seuraavat alennuskategoriat:

Alennuslippu I Opiskelijat, työttömät, nuoret, siviili- ja varusmiespalvelusta suorittavat.
Eläkeläislippu
Ryhmälippu I Varmista ryhmälipun minimihenkilömäärä tapahtumakohtaisesti.
Ammattilaislippu I Varmista ammattilaislipun saatavuus tapahtumakohtaisesti.

Pay What You Can I
Ylläolevien alennuskategorioiden lisäksi osaan Tanssin talon näytöksiä on saatavilla PWYC-lippuja. PWYC-lipuilla haluamme lisätä näytösten saavutettavuutta ja tarjota haastavasta taloudellisesta tilanteesta riippumatta mahdollisuus kokea Tanssin talon esityksiä. PWYC-lipuissa voi valita kolmesta eri hintavaihtoehdosta itselle parhaiten sopivan lipun hinnan. PWYC-lippuja on myynnissä rajallinen määrä per esitysilta. Etu on henkilökohtainen, ja ostorajoitus 1 kpl. Lippuja voi ostaa Lasipihan myyntipisteeltä sekä verkkokaupasta tapahtumasivuilla ilmoitetun linkin kautta.

Maksutavat

Tanssin talon ohjelma koostuu eri tapahtumajärjestäjien esityksistä ja tapahtumista, joten eri tapahtumilla voi olla eri lipunmyyntitaho. Tarkistathan lipunmyynnin tapahtumakohtaisesti ohjelmakalenterista.

Verkossa sekä Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteellä lippuja voi ostaa yleisimpien verkkopankkien ja luottokorttien lisäksi Smartumilla tai E-passilla. Huom. Smartumilla ja E-passilla voi maksaa verkossa vain yhden lipun - jos olet ostamassa useampaa lippua, tulee sinun ensin maksaa yksi lippu Smartumilla tai E-passilla, ja sen jälkeen ostaa muut liput. Lasipihan myyntipisteessä voi lisäksi maksaa Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä.

Huomioithan, että voit hyödyntää Smartumin ja Epassin kulttuurimaksutavat vain suoraan verkkokaupassa tai Kaapelitehtaan lipunmyyntipisteillä. Lippuja ei voi ostaa Smartumin ja Epassin tarjoamilla mobiilisovelluksilla.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon