Ravintolapalvelut

Traba ruoka ja tilat LO RES 17

Tervetuloa bistroravintola (t)rabaan!

(t)raba tarjoilee päivittäin aamiaista, lounasta sekä Tanssin talon tapahtumien yhteydessä illlallista ja väliaikatarjoiluja. Katso ajantasaiset aukioloajat: traba.fi

Tanssin talon yhteydessä sijaitseva (t)raba on yhdistelmä luovuuden hurmosta ja New Yorkin italialais-amerikkalaista keittiötä. Meillä nautit monipuolisesta ravintolatarjonnasta ja hyvästä seurasta uniikissa kohtaamispaikassa.

Normaalien aukioloaikojen ulkopuolella t(raba) on avoinna tilauksesta, sopimuksen mukaan.

Tutustu menuihin

Tutustu valikoimaan ja tilaa esitystarjoilut ennakkoon

Kruunaa elämys tilaamalla tarjoilut esitykseen helposti ennakkoon. Voit selata Tanssin talon valikoimassa tällä hetkellä olevia tuotteita Food&Events App -sovelluksesta tai verkkopalvelussamme. Huomaathan kuitenkin, että valikoima voi vaihdella eri esityksissä.

Tilaa tarjoilut ennakkoon

Tutustu uuteen Dance & Dinner -pakettiin. Juhlava, pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin menu kohottaa illan uudelle tasolle.

Food&Events App sujuvoittaa pöytään tilaamista

Tilaa ennakkoon sovelluksella

1. Valitse listasta paikaksi Tanssin talo.
2. Valitse tapahtuma, johon haluat tehdä väliaikatarjoilut.
3. Valitse ennakkotilauksen ajankohta.
4. Valitse ennakkotilauksen tuotteet.
5. Siirry maksamaan.
6. Vahvista tilaus ja kerro pöytäseurueen koko.
7. Vahvista tilaus.
8. Maksa valitsemallasi maksutavalla.

Ravintolapalveluistamme vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat. Tutustu Food&Events Tapahtumaravintoloihin vierailemalla heidän sivuillaan.

Hyvä tietää ennen kuin tilaat

  • Tanssin talon tarjoiluista voit nauttia joko ennen esitystä tai väliajalla.
  • Verkkokaupasta voit tilata tarjoilut 1–20 hengelle. Yli 20 hengen ryhmiä palvelemme sähköpostitse tanssin.talo[at]restel.fi.
  • Myynti verkkokaupassa päättyy viimeistään 5 h ennen esitystä. Erityisesti ensi-illoissa ja pöytäpaikat myydään usein loppuun jo hyvissä ajoin ennen esitystä.
  • Food&Events App -sovelluksen käyttäjänä voit tilata väliaikatarjoilut helposti myös puhelimellasi. Lataa sovellus Apple Storesta tai Google Play -kaupasta.
  • Maksettuasi tilauksen tarkistathan, että olet saanut kuitin sähköpostiisi ja että siinä olevat tuotteet on tilattu haluamallesi ajankohdalle (ennen esitystä ja/tai väliajalle).
  • Pöytänumero ja pöytäsi sijainti: Saat tiedon tekstiviestillä ja sähköpostilla esityspäivänä viimeistään muutamaa tuntia ennen esityksen alkua. Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten. Pöydissä emme käytä nimikylttejä. Tarkista pöytänumerosi ennen saapumistasi.
  • Vapaita pöytäpaikkoja voit tiedustella myös puhelimitse tai paikan päällä. Puhelimitse tai paikan päällä tarjoilutilaukset ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 11.30 mennessä.
    Viikonloppuesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä.
  • Lämpiön myyntipiste ja bistroravintola (t)raba palvelee ennen esitystä sekä väliajoilla. Lämpiön myyntipisteen aukioloajat saattavat vaihdella esitysten mukaan.

Nauti uusi Dance & Dinner illallispaketti

Nosta vierailusi Tanssin talossa arjen yläpuolelle ja yhdistä esityskokemukseen juhlava pöytiin tarjoiltu Dance & Dinner illallismenu.

Lue lisää

Asiakaspalvelu

(0)41 731 6911

ma -pe 10.00-16.00

Puhelimitse tarjoilutilaukset ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 11.30 mennessä.

Viikonloppuesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä. Puhelimitse tehdyt tilaukset maksetaan ennen esityksen alkua paikan päällä.

Voit olla asiakaspalveluun yhteydessä myös sähköpostitse (huom. sähköpostitse tarjoilutilaukset yli 20 hengen ryhmille): tanssin.talo@restel.fi.

Catering- ja tapahtumapalvelut tilavuokraajille

(t)raba toimii tiiviissä yhteistyössä Tanssin talon kanssa. Kun olet varannut tapahtumatilan, (t)raba suunnittelee tilaisuutesi sopivat ravintolapalvelut ammattitaidolla. Näyttävät buffetarjoiluilut tai annokset pöytiin tarjoiltuna valmistetaan toiveiden mukaan. Tai valitse maukkaat cocktailkutsut perinteiseen tyyliin tai viimeisimpien trendien mukaisesti!

Ravintolapalveluiden myyntipalvelu:

tanssin.talo@restel.fi
Puh. 041 731 6911

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon