Ttt tsc macbeth markkinointikuva vaaka high res
Show photographer Ilkka Saastamoinen

Tero Saarinen Company & Tampereen Työväen Teatteri: Macbeth

 • 7 esitystä

  13.3-22.3.2024

 • Kokonaiskesto

  1 h 40 min (ei väliaikaa)

 • Tila

  Erkko-sali

 • Liput

  56-16 €

Tilaa tarjoilut
 • Esitysajat

  13.-16.3.2024 19.00
  20.-22.3.2024 19.00


  Yleisökeskustelut pe 15.3. sekä to 21.3. esitysten jälkeen.


  Huom! Esitys sisältää voimakkaita vilkkuvia valoja.

 • Kesto 1 h 40 min

Esittely

Tero Saarinen Companyn ja Tampereen Työväen Teatterin yhteistyönä syntyy rajoja rikkova tulkinta Shakespearen klassikosta. Ensi-iltansa saavassa teoksessa tanssijoiden, näyttelijöiden ja jonglöörin esiintyjäntyö, teksti, visuaalisuus sekä musiikki päivittävät vallanhimon kuvauksen nykyhetkeen.

Macbeth (1606) on näytelmäkirjallisuuden hurjimpia vallanhimon kuvauksia. Shakespearen tragedia Macbethin pariskunnasta, joka tähtää hallitsijoiksi keinoja kaihtamatta, koukuttaa tarkkanäköisyydellään ja ajattomuudellaan.

Tero Saarisen ja Otso Kauton edellinen Shakespeare-yhteistyö Hamlet – rockmusikaali Tampereella yhdisti onnistuneesti kehollisuutta draaman tulkintaan. Nyt roolit vaihtuvat: Saarinen vastaa kokonaisuudesta ja koreografiasta, Kautto näyttelijäntyön ohjauksesta.

Tanssijoiden, näyttelijöiden ja jonglööri Emil Dahlin yhteispelissä jokainen on sekä tekijä että teon kohde. Myös Michael Baranin uusi suomennos ja sovitus, Mikki Kuntun valolavastus, Samu-Jussi Kosken puvut ja Marko Nybergin musiikki päivittävät klassikon nykyhetkeen.

Lue lisää terosaarinen.com/fi/macbeth

Teos on tekstitetty englanniksi. Tekstitykset ovat saatavilla erillisellä näytöllä sekä riveille 1–4 Subtitle Mobile sovelluksen kautta.

Traileri

Lipunmyyntitiedot

Perusliput | A 56€ – B 49€ – C 38€
Alennusliput I Alle 25-v., opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt B 22€ – C 16€. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.
Ammattilaisliput I
A 28€ – B 25€ – C 19€. Tanssin ja teatterin ammattilaisille. Ostorajoitus 1 lippu. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen. Lue lisää.
Eläkeläiset I A 53€ – B 46€ – C 35€
Ryhmät 15+
I A 53€ – B 46€ – C 35€

Pay What You Can | Esityksiin on myynnissä myös pieni määrä Pay What You Can -lippuja. PWYC-liput saatavilla Lasipihan myyntipisteestä sekä täältä. Lue lisää Pay What You Can -lipuista ja muista lippukäytännöistä.

Erkko-salin katsomossa ei ole merkittäviä näköesteitä, ja katsomo mahdollistaa hyvän näkyvyyden myös reunapaikoilta. Tämän vuoksi katsomo nousee jyrkästi. Huomioithan, että taaemmille riveille noustaan portaikkoa pitkin, eikä katsomoon ole hissiä.

Lippuja saatavilla verkkokaupan lisäksi Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä.

Lipunmyynnistä vastaa Tero Saarinen Company. Kaikki lipunmyyntiä koskevat tiedustelut osoitteeseen tickets@terosaarinen.com.

Tekijät

Koreografia ja ohjaus: Tero Saarinen
Suomennus ja sovitus: Michael Baran

Näyttelijäntyön ohjaus: Otso Kautto (TTT)
Valo-, video- ja lavastussuunnittelu: Mikki Kunttu
Pukusuunnittelu: Samu-Jussi Koski
Musiikki ja äänisuunnittelu: Marko Nyberg
Koreografin assistentti: Satu Halttunen, Henrikki Heikkilä ja Natasha Lommi

Esiintyjät: Emil Dahl, Anna Kuusamo (TTT), Mikko Lampinen, Misa Lommi (TTT), Jyrki Mänttäri (TTT), Suvi-Sini Peltola (TTT), Emmi Pennanen, Saska Pulkkinen (TTT), David Scarantino, Auvo Vihro (TTT), Oskari Kymäläinen (varalla)

Näyttelijät lavalla Helsingin esityksissä 13.–16.3: Anna Kuusamo, Jyrki Mänttäri, Saska Pulkkinen

Näyttelijät lavalla Helsingin esityksissä: 20–22.3.: Misa Lommi, Suvi-Sini Peltola, Auvo Vihro

Tuotanto: Tero Saarinen Company & Tampereen Työväen Teatteri

TSC logo CMYK 1 black 2017

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon