Ttt tsc macbeth markkinointikuva vaaka high res
Show photographer Ilkka Saastamoinen

Shakespeare–Saarinen–Baran–Kautto: Macbeth

 • 7 esitystä

  13.3-22.3.2024

 • Kokonaiskesto

  1 h 30 min (ei väliaikaa)

 • Tila

  Erkko-sali

 • Liput

  56-38 €

Tilaa tarjoilut
 • Esitysajat

  13.-16.3.2024 19.00
  20.-22.3.2024 19.00

 • Kesto 1 h 30 min

Esittely

Tero Saarinen Companyn ja Tampereen Työväen Teatterin yhteistyönä syntyy rajoja rikkova tulkinta Shakespearen klassikosta. Teoksessa tanssijoiden, näyttelijöiden ja jonglöörin esiintyjäntyö, teksti, visuaalisuus sekä musiikki päivittävät vallanhimon kuvauksen nykyhetkeen.

Macbeth (1606) on näytelmäkirjallisuuden hurjimpia vallanhimon kuvauksia. Shakespearen tragedia Macbethin pariskunnasta, joka tähtää hallitsijoiksi keinoja kaihtamatta, koukuttaa tarkkanäköisyydellään ja ajattomuudellaan.

Tero Saarisen ja TTT:n johtajan Otso Kauton edellinen Shakespeare-yhteistyö Hamlet – rockmusikaali Tampereella yhdisti onnistuneesti kehollisuutta draaman tulkintaan. Nyt roolit vaihtuvat: Saarinen vastaa kokonaisuudesta ja koreografiasta, Kautto näyttelijäntyön ohjauksesta.

Tanssijoiden, näyttelijöiden ja jonglööri Emil Dahlin yhteispelissä jokainen on sekä tekijä että teon kohde. Myös Michael Baranin uusi suomennos ja sovitus, Mikki Kuntun valolavastus, Samu-Jussi Kosken puvut ja Marko Nybergin musiikki päivittävät klassikon nykyhetkeen.

Lue lisää terosaarinen.com/fi/macbeth

Lipunmyyntitiedot

Early Bird -liput (24.12. asti) | A 51€ (56€) – B 44€ (49€) – C 34€ (38€)

Alennusliput Alle 25-v., opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt B 22€ – C 16€ | Eläkeläiset A 53€ – B 46€ – C 35€ | Ryhmät 15+ A 59€ – B 46€ – C 35€

Erkko-salin katsomossa ei ole merkittäviä näköesteitä, ja katsomo mahdollistaa hyvän näkyvyyden myös reunapaikoilta. Tämän vuoksi katsomo nousee jyrkästi. Huomioithan, että taaemmille riveille noustaan portaikkoa pitkin, eikä katsomoon ole hissiä.

Lippuja saatavilla verkkokaupan lisäksi Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä.

Lipunmyynnistä vastaa Tero Saarinen Company. Tutustuthan Tero Saarinen Companyn lipunmyynnin ehtoihin tämän linkin takaa. Kaikki lipunmyyntiä koskevat tiedustelut osoitteeseen tickets@terosaarinen.com.

Tekijät

Koreografia ja ohjaus: Tero Saarinen
Suomennus ja sovitus: Michael Baran

Näyttelijäntyön ohjaus: Otso Kautto (TTT)
Valo-, video- ja lavastussuunnittelu: Mikki Kunttu
Pukusuunnittelu: Samu-Jussi Koski
Musiikki ja äänisuunnittelu: Marko Nyberg
Koreografin assistentti: Satu Halttunen

Esiintyjät: Emil Dahl, Anna Kuusamo (TTT), Mikko Lampinen / Oskari Kymäläinen, Misa Lommi (TTT), Jyrki Mänttäri (TTT), Suvi-Sini Peltola (TTT), Emmi Pennanen, Saska Pulkkinen (TTT), David Scarantino, Auvo Vihro (TTT)

Tuotanto: Tero Saarinen Company & Tampereen Työväen Teatteri

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon