Breath13 perttu saksa hi res 2
Show photographer Perttu Saksa

Tero Saarinen & Kimmo Pohjonen: Breath

 • 3 esitystä

  6.6-8.6.2024

 • Kokonaiskesto

  1 h 5 min (ei väliaikaa)

 • Tila

  Erkko-sali

 • Liput

  56-16 €

Tilaa tarjoilut
 • Esitysajat

  6.-7.6. klo 19.00
  8.6. klo 14.00

  Kesto 1 h 5 min (ei väliaikaa).

Esittely

Vahvasta esiintyjyydestään tunnetut koreografi-tanssija Tero Saarinen ja muusikko-harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen ottavat mittaa toisistaan äänen ja liikkeen voimaverkossa.

Elävä musiikki, tanssi ja visuaalisuus kietoutuvat yhteen luoden villejä muotoja ja myyttisiä mielikuvia – beckettmäisellä elämän pohdinnalla ja absurdilla huumorilla maustettuna. Teoksen täydentävät Mikki Kuntun valot ja lavastus, Teemu Muurimäen puvut sekä Tuomas Norvion mielikuvituksellinen äänisuunnittelu.

Breath on tutkielma taiteilijuuden rajojen laajentamisesta ja ihmisten välisen aidon kohtaamisen merkityksellisyydestä. Teoksessa kahden voimakkaan taiteilijan äänet löytävät toisensa ja luovat yhdessä jotain osiensa summaa suurempaa.

“Teos kertoo etenkin kommunikaation ja hyväksynnän tärkeydestä. Siitä, miten yritämme suojella itseämme ja yksityisyyttämme absurdein ja koomisinkin keinoin samalla, kun kaipaamme uusia kokemuksia ja kohtaamisia toisten ihmisten kanssa”, Tero Saarinen kertoo.

Perjantain 7.6. esityksen jälkeen yleisökeskustelu Erkko-salissa. Lauantaina 8.6. luvassa on erityinen syntymäpäivänäytös, kun esityksen jälkeen juhlistetaan esiintyjäkaksikon pyöreitä ikävuosia Tanssin talon lämpiössä.

Suurenmoinen teos, joka on erinomaisesti toteutettu, surrealistinen ja ajoittain apokalyptinen essee – Hämmästyttävä!★★★★★
- Séquences (Kanada)

Esitykset järjestää Tero Saarinen Company.

Breath on katsomiskokemuksena järisyttävä, kokonaisvaltainen ja kaikkien aistien kautta vaikuttava.”

— Kaleva

Lipputiedot

Perusliput | A 56 € – B 49 € – C 38
Alennusliput I Alle 25-v., opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt B 22 € – C 16 € | Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.
Ammattilaisliput I A 28€ – B 25€ – C 19€. Tanssin ja teatterin ammattilaisille. Ostorajoitus 1 lippu. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen. Lue lisää.
Eläkeläiset I A 53 € – B 46 € – C 35 €
Ryhmät 15+
I A 51 € – B 44 € – C 34 €

Pay What You Can | Esityksiin on myynnissä myös pieni määrä Pay What You Can -lippuja. PWYC-liput saatavilla Lasipihan myyntipisteestä sekä Tero Saarinen Companyn verkkokaupasta. Lue lisää Pay What You Can -lipuista ja muista lippukäytännöistä.

Erkko-salin katsomossa ei ole merkittäviä näköesteitä, ja katsomo mahdollistaa hyvän näkyvyyden myös reunapaikoilta. Tämän vuoksi katsomo nousee jyrkästi. Huomioithan, että taaemmille riveille noustaan portaikkoa pitkin eikä katsomoon ole hissiä.

Lippuja on saatavilla verkkokaupan lisäksi Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä.

Lipunmyynnistä vastaa Tero Saarinen Company. Kaikki lipunmyyntiä koskevat tiedustelut osoitteeseen tickets@terosaarinen.com.Tekijät

Konsepti: Tero Saarinen & Kimmo Pohjonen
Koreografia
ja tanssi: Tero Saarinen
Sävellys, sovitus ja musiikki
: Kimmo Pohjonen
Valosuunnittelu ja lavastus
: Mikki Kunttu
Pukusuunnittelu
: Teemu Muurimäki
Äänisuunnittelu ja osasovitus
: Tuomas Norvio
Koreografin assistentti
: Henrikki Heikkilä
Äänisuunnittelijan assistentti
: Sami Tammela

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon