DAWN Sheena Mc Grandles Photo Michiel Keuper OSR0016 kopio
Show photographer Michiel Keuper

Liikkeellä marraskuussa: Sheena McGrandles - Dawn

Osta lippuja
  • Esitysajat

    Ke 9.11. klo 19:00


    To 10.11. klo 20:00

Liikkeellä marraskuussa esittää: Sheena McGrandles DAWN

Mistä kumpuaa inhimillinen tarve perheenmuodostukseen? Kenellä on oikeus ja mahdollisuus lisääntymiseen? Henkilökohtaiset kokemukset, ikiaikaiset myytit ja nykypäivän narratiivit yhdistyvät Sheena McGrandlesin käsittelyssä autofiktiiviseksi musikaaliksi. DAWN on kokeellinen esitys, jossa musiikki, performanssi ja spoken word sulautuvat kerrokselliseksi ja humoristiseksi kokonaisuudeksi lisääntymisestä, vanhemmuudesta ja siitä voimasta, joka lapsella on toivon symbolina. Sheena McGrandlesin teos Figured nähtiin Liikkeellä marraskuussa Jälkiä marraskuusta ohjelmistossa 2021.

Sheena McGrandles on Berliinissä asuva tanssija ja koreografi. Hän käsittelee teoksissaan epäloogisia läheisyyksiä ja radikaaleja ajallisuuksia, keinoina liikkeen yksityiskohtaiseen tutkimiseen ja liioittelemiseen. Hänen teoksensa luovat hypertodellisia, monikerrollisia ja humoristisia liikkuvia maisemia. Sheena McGrandlesin teoksia on nähty mm. Lontoossa (The Place), Amsterdamissa (something raw), Berliinissä (Sophiensaele), Mexico Cityssä (Museo Universitario Del Chopo) ja Los Angelesissa (PSSST). Hän on opiskellut Lontoon Laban Centressä ja HZT/UdK Berlinissä. Oman taiteellisen työnsä lisäksi Sheena toimii uusien poikkitaiteellisten aloitteiden tekijänä ja Berliinin vapaan kentän kehittäjänä.

Esitys on osa Liikkeellä marraskuussa festivaalia 3.-13.11.2022. Osana festivaalia, teoksen taiteilijoiden kanssa järjestetään avoin keskustelu Soup Talks 10.11. Lipunmyynti sekä Soup Talk ilmoittautuminen alkaa syyskuussa!

Liikkeellämarraskuussa.fi

Konsepti

Sheena McGrandles

Yhdessä

Sheena McGrandles, Moss Beynon Juckes, Claire Vivianne Sobottke, Colin Self, Stellan Veloce, Marta Forsberg

Kuoronjohto

Colin Self

Yhteissuunnittelu, dramaturgia

Mila Pavicevic

Lauluopettaja

Ignacio Jarquin

Koreografinen neuvonanto

Maria F. Scaroni

Irlantilaistanssin opettaja

Constantin Kirsten

Valosuunnittelu, tekninen päällikkö

Annegret Schalke

Lavastus, puvustus

Michiel Keuper, Martin Sieweke

Tuotanto

ehrliche Arbeit – freelance office for culture

Yhteistyössä

LM logo musta

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon