Kinetic Orchestra Like Theres No Tomorrow Mikael Ahlfors 0456 1
Show photographer Mikael Ahlfors

Kinetic Orchestra: Like There’s No Tomorrow

Tilaa tarjoilut
  • Esitysajat

    Ke 2.8. klo 19.00


    To 3.8. klo 19.00


    Pe 4.8. klo 19.00

  • Ikäsuositus +7 vuotta

Miltä näyttää mahdottomaan hetkeen pysäytetty maailma? Omaleimaisesta virtuoottisesta liikekielestään tunnettu Kinetic Orchestra heittäytyy uusimmalla teoksellaan Like There’s No Tomorrow surrealistiseen maisemaan täynnä räjähtävää liikettä, keveyttä ja kiihkeyttä.

Teoksessa esiintyjät, asiat ja esineet järjestäytyvät, pysähtyvät kuviksi ja muuttavat muotoaan yhä uudelleen luoden surrealistisia veistoksia ja maisemia. Teoksen inspiraationa on toiminut Philippe Halsmanin kuuluisa valokuvateos Dalí Atomicus (1948), jossa taiteilija Salvador Dalí on ikuistettu kesken ilmalennon yhdessä kolmen kissan ja ämpäristä lentävän veden kanssa.

Dalí Atomicus on juuri pysäytetty hetki, jonka ympärille voi helposti kuvitella sekä menneen että tulevan. – koreografi Jarkko Mandelin

Tiiviisti yhdessä suunnittelijatiimin kanssa rakentunut Like There’s No Tomorrow nivoo saumattomasti yhteen äänitaidetta, visuaalista runsautta ja Kinetic Orchestralle tunnusomaista pariakrobatiaa, nykytanssia ja kamppailulajien tekniikoita yhdistelevää liikettä. Valosuunnittelija Veli-Ville Sivénin painovoimaa uhmaava skenografia sekä pukusuunnittelija Maria Sirénin maalaustaiteesta ammentavat puvut tuovat lavalle vahvaa visuaalisuutta. Läpisävelletystä äänimaailmasta vastaa muusikko Janne Hast yhdessä kitaristi Petri Kauton kanssa.

“Pehmeän sitkeä liike kulkee kuin unelma, eikä teoksen neljälle tanssijalle, Anni Koskiselle, Kalle Lähteelle, Suvi Niemiselle ja Oskari Turpeiselle mikään tunnu olevan mahdotonta. Kontaktit ovat varmoja ja millintarkkoja ja tanssimista leimaa teknisestä vaativuudesta ja nopeudesta huolimatta vapaus ja rentous. Huipputanssia kaikilla mittareilla!” – Demokraatti 9.12.2022, Annikki Alku

Tapahtuman järjestää Kinetic Orchestra.


Lipunmyyntitiedot

Peruslippu | 25 €
Alennusliput | 15 € Alle 25-vuotiaat, opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.
Eläkeläiset | 20 €
Ammattilaislippu | 15€ Temen jäsenille

Pay What You Can | Esitykseen on myynnissä myös pieni määrä ”Pay What You Can”-lippuja. Saatavilla Lasipihan myyntipisteestä sekä täältä. Lue lisää Pay What You Can -lippuista ja muista lippukäytännöistä.

Kuva: Mikael Ahlfors

Krediitit

Koreografia ja konsepti

Jarkko Mandelin ja työryhmä

Tanssi

Jacob Börlin, Kalle Lähde, Suvi Nieminen, Oskari Turpeinen

Valosuunnittelu ja lavastus

Veli-Ville Sivén

Sävellys ja äänisuunnittelu

Janne Hast

Muusikot äänitteellä

Janne Hast, Petri Kautto

Pukusuunnittelu

Maria Sirén

Ompelu

Anja Behm

Tuottajat

Sanni Giordani, Sofia Suomalainen

Tuotanto

Kinetic Orchestra

Tukijat

Taiteen edistämiskeskus, Koneen Säätiö, Helsingin kaupunki

Kantaesitys Kulttuurikeskus Stoassa 7.12.2022

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon