Dragfest banner new8 9 1

Helsinki International Drag Fest 2025

 • Päivämäärä

  28.3-29.3.2025

 • Tila

  Erkko-sali

Tilaa tarjoilut
 • Esitysajat

  pe 28.3.2025


  la 29.3.2025


  Lipunmyynti käynnistyy myöhemmin.

 • Ikäsuositus: K16

Esittely

Suurin, monimuotoisin ja kansainvälisin Drag Show Suomessa! Kaksi iltaa, kaksi eri ohjelmistoa. Lipunmyynti käynnistyy myöhemmin.

Drag on ilmaisun vapautta! Drag on vallankumous jossa jokainen haluaa olla mukana! Drag on taidetta ja osa LGBT+ yhteisöä!

Betty Fvck ylpeänä esittää: neljäs Helsinki International Drag Fest - aidosti monimuotoisin Drag show Suomessa. Vuonna 2025 festivaali tulee takaisin Tanssin taloon kahtena iltana! Tapahtumassa näet uraauurtavia, vallankumouksellisia, ja henkeä salpaavia esityksiä tarkkaan upeilta, tarkkaan valituilta artisteilta, jotka tulevat ympäri maailmaa. He ovat dragin kuninkaita ja kunigattaria: tanssi, lip-sync, burleski, napatanssi, ja sirkus ovat osa heitä. Heidän vahva viestinsä muuttaa maailmaa.

Liity muutokseen ja tule kokemaan Drag taide osana yhteisöä. Muista pukeutua upeaksi Drag hahmoksi, sillä yleisön paras asu palkitaan! Suosittelemme ostamaan viikonloppulipun, jotta voit nauttia kahden illan kaikista artisteista

Tapahtuman järjestää: We Are Queerlesque

We Are Queerlesque edustaa monimuotoisuutta, rohkeutta ja queeria. Olemme turvallinen tila monimuotoiselle queer-taiteelle ja -kulttuurille Helsingissä.

Lue lisää järjestäjästä

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon