Dragfest 16x9 new8 9

Helsinki International Drag Fest 2024

Tilaa tarjoilut
  • Esitysajat

    pe 1.3.2024 klo 20


    la 2.3.2024 klo 20

  • Ikäraja: K16

Suurin, monimuotoisin ja kansainvälisin Drag Show Suomessa!

Drag on ilmaisun vapautta! Drag on vallankumous jossa jokainen haluaa olla mukana! Drag on taidetta ja osa LGBT+ yhteisöä!

Betty Fvck ylpeänä esittää: ensimmäinen Helsinki International Drag Fest - aidosti monimuotoisin Drag show Suomessa. Vuoden 2023 show nähtiin mm. YLE Areenassa, YLE Uutisissa, Puoli Seitsemän -ohjelmassa sekä Iltalehdessä. Vuonna 2024 festivaali tulee takaisin Tanssin taloon kahtena iltana: 1. ja 2. maaliskuuta (kaksi erilaista esitystä)! Tapahtumassa näet uraauurtavia, vallankumouksellisia, ja henkeä salpaavia esityksiä tarkkaan upeilta, tarkkaan valituilta artisteilta, jotka tulevat ympäri maailmaa. He ovat dragin kuninkaita ja kunigattaria: tanssi, lip-sync, burleski, napatanssi, ja sirkus ovat osa heitä. Heidän vahva viestinsä muuttaa maailmaa.

Liity muutokseen ja tule kokemaan Drag taide osana yhteisöä. Muista pukeutua upeaksi Drag hahmoksi, sillä yleisön paras asu palkitaan! Suosittelemme ostamaan viikonloppulipun, jotta voit nauttia kahden illan kaikista artisteista!


Koko artistikattaus julkaistaan talvella 2023.

Tapahtuman järjestää: We Are Queerlesque

We Are Queerlesque edustaa monimuotoisuutta, rohkeutta ja queeria. Olemme turvallinen tila monimuotoiselle queer-taiteelle ja -kulttuurille Helsingissä.

Lue lisää järjestäjästä


LIPUNMYYNTITIEDOT

Early Bird -hinnat voimassa 11.11. saakka.

Early Bird Weekend-passi, sis. molemmat illat I A 88, 80 € - B 72, 80 €
Early Bird Weekend-passi, alennusryhmät, sis. molemmat illat I A 75, 80 € - B 65, 80 €
Early Bird, Peruslippu | A 53, 80 € - B 44, 80 €, - C 35, 80 € - D 29, 80 €
Alennusliput | A 47, 80 € - B 39, 80 € - C 31, 80 € - D 25, 80 €
alle 22-vuotiaat, opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.
Eläkeläiset | A 47, 80 € - B 39, 80 € - C 31, 80 € - D 25, 80 €

Pay What You Can | Esitykseen on myynnissä myös pieni määrä ”Pay What You Can”-lippuja. Saatavilla Lasipihan myyntipisteestä sekä täältä. Lue lisää Pay What You Can -lipuista ja muista lippukäytännöistä.

Erkko-salin katsomossa ei ole merkittäviä näköesteitä, ja katsomo mahdollistaa hyvän näkyvyyden myös reunapaikoilta. Tämän vuoksi katsomo nousee jyrkästi. Huomioithan, että taaemmille riveille noustaan portaikkoa pitkin, eikä katsomoon ole hissiä.

Lippuja saatavilla verkkokaupan lisäksi Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä. Olethan ensisijaisesti yhteydessä Tanssin talon asiakaspalveluun lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä: info@tanssintalo.fi

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon