Copy of Matheus Freitas6
Show photographer Matheus Freitas

Davi Pontes and Wallace Ferreira: Repertório N.2

Tilaa tarjoilut
  • Esitysajat

    la 3.2. klo 17.30


    la 3.2. klo 19.30


    Numeroimaton seisomakatsomo.
    Huom! Sisältää alastomuutta. Esiintyjät tulevat hetkittäin lähelle yleisöä.

Esittely

Repertório N.2 on toinen osa koreografista kokeilua, jossa tanssia ajatellaan itsepuolustuksen keinona.

Teoksessa Davi Pontes ja Wallace Ferreira luovat poikkeavien ja epämuodollisten tekniikoiden keinoin vaihtoehtoisia itsepuolustuksen tapoja. Koreografiassaan he sitoutuvat suhtautumaan kriittisesti ympäröivään maailmaan. Pontes ja Ferreira luovat mielikuvituksen ja intuition välistä koreografiaa ja yrittävät vapauttaa mielen ymmärtämisen välineistä.

Davi Pontes työskentelee kuvataiteen, koreografian ja tutkimuksen risteämissä. Hän opiskeli taidetta Universidade Federal Fluminensessa Rio de Janeirossa ja Escola Superior de Música e Artes do Espetáculossa Portossa. Vuodesta 2016 lähtien Pontesin teoksia on esitetty taidegallerioissa paikallisesti ja kansainvälisesti sekä kansainvälisillä tanssi- ja teatterifestivaaleilla. Vuonna 2022 hän voitti Wallace Ferreiran kanssa Wienin ImPulsTanz-festivaaleilla Young Choreographers’ Award -palkinnon nuorten kykyjen [8:tensions]-sarjassa. Teoriassaan ja taiteellisessa työssään Pontes käsittelee systeemisiä ja globaaleja väkivallan rakenteita sekä etsii tapoja analysoida ja kritisoida niitä.

Wallace Ferreira työskentelee koreografian, esitystaiteen ja kuvataiteen parissa. Hän opiskeli Escola Livre de Artes da Maréssa (ELÃ) ja Artes Visuais do Parque Lagessa. Vuonna 2022 Ferreira voitti Davi Pontesin kanssa Wienin ImPulsTanz-festivaaleilla Young Choreographers’ Award -palkinnon nuorten kykyjen [8:tensions]-sarjassa. Ferreiran työn keskiössä ovat strategiset ja koreografiset, representaatiosta vapautetut toiminnat. Hänen poikkitaiteellinen lähestymistapansa luo kitkaisia tilanteita, joissa tanssi, esitystaide ja kuvataide kohtaavat. Ferreiran teoksia on esitetty gallerioissa sekä paikallisilla ja kansainvälisillä festivaaleilla vuodesta 2018 lähtien.

Esityksen järjestää Zodiak – uuden tanssin keskus osana Sivuaskel-festivaalia.

Traileri

Lipputiedot

Peruslippu | 30 €
Alennusliput | 15 € Alle 25-vuotiaat, opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.
Eläkeläislippu | 27 €
Ryhmälippu | 27 € / hlö, min. 10 hlöä.

Huom. numeroimaton seisomakatsomo.

Lippuja saatavilla verkkokaupan lisäksi Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä.

Lipunmyynnistä vastaa Zodiak. Otathan lipunmyyntikysymyksissä ensisijaisesti yhteyttä: lipunmyynti@zodiak.fi

Kuva: Felipe Avila

Tekijät

Konsepti ja esitys: Davi Pontes, Wallace Ferreira
Teoksen tilaajat: Frestas - Trienal de Artes 2020/21 - O rio é uma serpente, curated by Beatriz Lemos, Diane Lima and Thiago de Paula Souza.
Ensi-ilta: Les Urbaines, Switzerland, 2021

Zodiaklogo ns b 1

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon