TU 220115 tanssin talo 021
Show photographer Tuomas Uusiheimo

Tervetuloa taloon - Tanssin talon esitystoiminta käynnistyy 31.3.

UUTISET

Tanssin talon yleisötapahtumat käynnistyvät 31.3. Tutustuthan saapumisohjeisiin ja turvallisuuskäytäntöihin mahdollisimman sujuvan vierailun onnistumiseksi.

Tanssin talon keväässä on runsaasti tapahtumia ja esityksiä, joihin suureen osaan on liput myynnissä. Tapahtumakalenterimme päivittyy ja uusia lippuja tulee vielä myyntiin - jos haluat ajantasaiset uutiset Tanssin talosta, kannattaa tilata uutiskirjeemme sekä seurata sosiaalisen median kanaviamme.

Saapuminen meille ja esteettömyys

Sijaitsemme Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Kaapeliaukio 3. Sisäänkäynti löytyy Kaapelitehtaan katetulta Lasipihalta, jonne on pääsy myös vastakkaisesta päädystä, osoitteesta Tallberginkatu 1. Katso tarkat saapumisohjeet.

Tanssin talossa vieraillessa kannattaa tutustua myös Kaapelitehtaan museoihin, kahviloihin, myymälään ja muihin palveluihin. Tutustu Kaapelitehtaaseen.

Lue Tanssin talon esteettömyydestä.

Suosittelemme saapumista esityksiin hyvissä ajoin. Ovet Tero Saarinen Companyn esityksiin 31.3.-9.4. avataan puolitoista tuntia ennen esitysaikaa. Aulabaarimme palvelee yleisöä ennen esityksiä.

Turvallisesti tapahtumissa

Noudatamme yleisötilaisuuksissamme viranomaisten ohjeita mahdollisimman turvallisen tapahtuman järjestämiseksi.

- Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, käytä saatavilla olevaa käsidesiä
- Pidä riittävät turvavälit
- Edellytämme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiailta asiakkailtamme, joiden terveydentila sallii suojaimen käytön.

Älä saavu esitykseen oireisena. Saat tietoa hyvityskäytännöistä kunkin tapahtumajärjestäjän sivuilta.

Olethan meihin yhteydessä, jos sinulla on mitä vaan kysyttävää! Kehitämme palvelujamme jatkuvasti talon auetessa – otamme mielellämme palautetta vastaan: info@tanssintalo.fi

Tanssin talon aula- ja väliaikapalvelut

Ennen esityksiä ja väliajoilla Tanssin talon Aulassa palvelee aulabaari, josta on mahdollista ostaa virvokkeita ja syötävää. Myyntitiski sijaitsee myös alakerrassa Kellarissa.

Aulabaari avataan samaan aikaan ovien avaamisen kanssa. Pääsääntöisesti ovet avataan tuntia ennen esitystä, tarkistathan ajankohtaisen tiedon esityskohtaisesti.

Tero Saarinen Companyn esityksissä 31.3.-9.4. Tanssin talon ovet avataan puolitoista tuntia ennen esitystä.

Lippujen palautus- ja peruutusehdot: Tero Saarinen Company: HZ / Hunt 31.3.-9.4.

Liput ovat sairastapauksen vuoksi mahdollista vaihtaa myöhempiin esityksiin. Jos myöhempi esitysaika ei ole mahdollinen, liput voidaan vaihtaa lahjakorttiin, joka on voimassa Tero Saarinen Companyn myöhempiin esityksiin Tanssin talossa. Lippujen vaihto tulee tapahtua ennen esitystä: jos et ole hyödyntänyt esityksen vaihtomahdollisuutta ajoissa, maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Otathan yhteyttä peruutus- ja varauskyselyissä: info@terosaarinen.com

Tanssin talon ohjelma koostuu eri tapahtumajärjestäjien esityksistä ja tapahtumista. Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse tapahtumiensa lipunmyynnistä.

Ohjelmakalenterissa on kunkin esityksen kohdalla tieto sen vastaavasta tapahtumajärjestäjästä sekä lipunostolinkki, joka vie kyseisen tapahtuman lippukauppaan.

Olethan yhteydessä mahdollisissa lipunmyyntikysymyksissä ensisijaisesti tapahtumajärjestäjiin.

Tutustu ohjelmaan

Tutustu Tanssin talon tapahtumiin ja varaa paikkasi

Katso tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon