Saapuminen

Web Pietari Purovaara Miltton Tanssin Talo 7 12 147 kopio
Show photographer Pietari Purovaara

Tanssin talo sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Kaapeliaukio 3. Sisäänkäynti löytyy Kaapelitehtaan katetulta Lasipihalta, jonne on pääsy myös vastakkaisesta päädystä, osoitteesta Tallberginkatu 1. Kaikki kulkureitit ovat esteettömiä.

Suosimme julkista liikennettä, kävelyä ja pyöräilyä saapumistavaksi. Etsi paras reitti ja kulkutapa HSL:n reittioppaasta.

Pyöräparkit

Kaapeliaukiolta aivan Tanssin talon vierestä löytyy pyörätelineitä. Lähin kaupunkipyöräasema (1.4.-31.10.) sijaitsee Kaapelitehtaan meren puoleisessa päädyssä Tammasaarenlaiturilla.

Julkinen liikenne

  • Metro: Ruoholahti (600 m)
  • Raitiovaunu: 8, pysäkki Kaapelitehdas (100 m)
  • Bussi: 15, 21, 21N, 22, 112N, 192T, pysäkki Salmisaari (200 m)

Tarkista reitit ja aikataulut HSL:n reittioppaasta.

Taksi, Invataksi

Taksia voi ohjeistaa pysähtymään osoitteeseen Kaapeliaukio 3. Lähin taksiasema on Ruoholahden metroasemalla (600 m).

Liikuntaesteisten liikennöinti on mahdollista sekä Kaapeliaukiolta että Kaapelitehtaan sisäpihalta osoitteesta Tallberginkatu 1. Molemmista päädyistä on pääsy Lasipihalle ja Tanssin taloon. Kaikki kulkureitit ovat esteettömiä.

Pysäköinti

Tanssin talolla ei ole omaa pysäköintialuetta. Lähin maksullinen pysäköintihalli on Kauppakeskus Ruoholahden yhteydessä oleva Europark (500 m).

Lisää tietoa Kaapelitehtaan ympäristön pysäköintimahdollisuuksista Kaapelitehtaan sivuilta.

Voit tarkistaa katupysäköintikohteet ja lähimmät muut parkkihallit kantakaupungin pysäköntikartasta (II-vyöhyke, Ruoholahti).

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon