Tekniikka 1cuupitirronen
Show photographer Uupi Tirronen

Tanssin talon tekniikan tiimi vahvistuu

UUTISET

Tanssin talon tekninen tiimi kasvaa kahdella tehtävällä: ääniteknikoksi on nimitetty Eetu Pylkkänen ja valoteknikoksi Rasmus Kallio. Uutena näyttämömestarina on aloittanut Joshua Krohn, joka seuraa tehtävässä Leo Saaritsaa.

”Olen todella iloinen, että saamme näin vahvat tekijät täydentämään Tanssin talon tekniikkatiimiä. Tiimin kasvu mahdollistaa Tanssin talon kehittämisen entistä sujuvammaksi, tehokkaammaksi ja laadukkaammaksi taiteellistekniseksi toimintaympäristöksi”, Tanssin talon vastaava tekninen päällikkö Petteri Laukkanen sanoo.

Joshua Krohn on tapahtumatekniikan moniosaaja, jolla on mittava kokemus erilaisista esitystekniikan tehtävistä. Hän aloitti uransa Australiassa musikaalien, oopperoiden ja balettiesitysten parissa ja on Suomessa työskennellyt mm. Akun Tehtaan asiakasprojekteissa sekä Helsingin Messukeskuksessa. Joshua aloitti työskentelynsä Tanssin talolla syksyllä 2022 ja on ehtinyt jo antaa korvaamattoman panoksensa lukuisiin talossa esitettyihin tuotantoihin.

Eetu Pylkkänen siirtyy Tanssin taloon Kulttuuritehdas Korjaamolta, jossa on toiminut tekniikan ja tuotannon esihenkilötehtävissä. Lisäksi Eetu on tehnyt pitkän uran saliäänimiksaajana ja kiertuemanagerina kotimaisten ja kansainvälisten indie-yhteyden ja -taiteilijoiden kanssa, sekä työskennellyt monta vuotta äänisuunnittelijana ja teknikkona teatterin, radion ja esitystaiteen parissa.

Rasmus Kallio aloitti työskentelyn Tanssin talolla eri tehtävissä kesällä 2022 ja siirtyy vakituiseksi valoteknikoksi 1.1.2023 lähtien. Rasmus on työskennellyt valoteknikkona monenlaisissa ympäristöissä aina jäähallikeikoista festivaaleihin ja pieniin teattereihin. Rasmus valmistuu vuonna 2023 ammattikorkeakoulu Metropoliasta medianomiksi (AMK / BA).

Tanssin talon teknisessä tiimissä työskentelevät lisäksi äänimestari Mika Kinnunen sekä valaistusmestari Katri Kinnunen.

Tutustu Tanssin talon henkilökuntaan.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon