Stratmann Uwe Fernando Suels Mendoza Silvia Faria Heredia
Show photographer Uwe Stratmann

Valmistaudu vierailuun: Tanztheater Wuppertal Pina Bausch 3.–5.11.2022

Tanztheater Wuppertal Pina Bauschin Vollmond (Full Moon) nähdään Tanssin talossa 3.-5.11. Merkittävä kansainvälinen vierailu on herättänyt suurta kiinnostusta, ja esitykset ovat loppuunmyytyjä.

Saapuminen Tanssin talolle

Näytökset ovat loppuunmyytyjä, eikä myöhästyneitä oteta sisälle saliin ennen väliaikaa - saavuthan ajoissa paikalle! Tanssin talon ovet aukeavat puolitoista tuntia ennen esitystä, klo 17:30. Muistutamme, ettei katsomoon saa viedä suuria laukkuja tai päällystakkeja. Käytössä on maksuton palvelunarikka. Narikka sijaitsee talon alakerrassa Kellarilämpiössä.

Ensimmäistä kertaa Tanssin talolla?

Tutustu saapumisohjeisiin

Nauti tapahtumatarjoiluista ravintola (t)rabassa

Bistroravintola (t)raba palvelee Tanssin talon kävijöitä ennen esitystä ja väliajoilla.

Voit tilata esitystarjoilut ja tehdä pöytävarauksen jo etukäteen verkkokaupassa tai Food&Events -appilla. Myynti verkkokaupassa päättyy 5 h ennen esitystä.

Kohota esityskokemus arjen yläpuolelle ja nauti kolmen ruokalajin menu ennen esitystä. Uusi Dance & Dinner -illallispaketti on nyt saatavilla Vollmond -esitykseen tulijoille.

Lue lisää ravintolapalveluista ja tee tilaus

Taiteilijakeskustelu Teatterimuseolla

Tanssin talo ja Teatterimuseo järjestävät taiteilijakeskustelun ikonisen koreografi Pina Bauschin merkityksestä ja vaikutuksesta Suomessa Teatterimuseolla la 5.11. klo 16:00.

Koreografi Liisa Pentti pitää alustuksen Bauschin merkityksestä tanssitaiteen uudistajana, jonka jälkeen keskusteluun liittyvät taiteen akateemikko Marjo Kuusela ja koreografi Valtteri Raekallio. Taiteilijat avaavat omaa suhdettaan tanssiteatteriin ja Pina Bauschin työhön sekä pohtivat suomalaisen tanssiteatterin lähtökohtia, erityispiirteitä ja yhtymäkohtia saksalaiseen tanssiteatteriin. Keskustelua johdattaa museonjohtaja Johanna Laakkonen.

Sisäänpääsy Vollmond (Full Moon) -esityksen lipulla, Teatterimuseon pääsylipulla tai Museokortilla.

Pina Bausch, tanssiteatteri ja Suomi

Lippujen palautusehdot

Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Kaikkien näytösten ollessa loppuunmyytyjä, ei lippuja myöskään ole valitettavasti mahdollista vaihtaa toiseen esityspäivään.

Lue lisää Tanssin talon lipunmyynnistä.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä info@tanssintalo.fi

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon