TANSSIN TALO c Hannu Rytky 05
Show photographer Hannu Rytky

Tanssin taloa ylläpitää jatkossa säätiö

UUTISET

Tanssin talon taustayhteisö muuttuu yhdistyksestä säätiöksi. Asiasta päätti Tanssin talo ry:n jäsenistö ylimääräisessä kokouksessaan 14.12.2022.

Tanssin talo ry perustettiin vuonna 2010 edistämään tanssitaiteelle ja -kulttuurille sopivan toiminta- ja tilakokonaisuuden syntymistä Helsinkiin.

“Tanssin talolla on vahvasti yhteisölliset juuret, ja yhdistysmuoto on palvellut tärkeän yhteisen tavoitteen aikaansaamista. Nyt talon avaamisen jälkeen ja toiminnan kasvaessa nähdään säätiön palvelevan parhaiten talon toiminnan ja rahoituksen kehittämistä sekä hallinnon vakautta”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Tuuli Kousa.

2.2.2022 avatun Tanssin talon tehtävänä on yhdistää yleisö ja tanssi edistämällä, tukemalla ja toteuttamalla monimuotoista tanssitaidetta ja -kulttuuria.

Tanssin talon toiminta henkilöstöineen siirtyy tulevaan säätiöön. Tanssin talo säätiöllä on seitsenhenkinen hallitus. Yhdistys nimitti säätiön ensimmäiseksi hallitukseksi Tanssin talo ry:n nykyisen hallituksen: Tuuli Kousa (puheenjohtaja), Sofigaten markkinointi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Kirsi Monni (varapuheenjohtaja), Taideyliopiston teatterikorkeakoulun koreografian professori, Leena Mickwitz, varatuomari, Hanna Rosendahl, Tampereen teatterikesän toiminnanjohtaja, Risto Ruohonen, Oulun kulttuurisäätiön Oulu2026 hallituksen puheenjohtaja, Anna Moilanen, yrittäjä, ja Riku Lievonen, viestintäkonsultti.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon