Pannuhalli edit
Show photographer Tuomas Uusiheimo

Tanssin talo aukeaa 2.2.

UUTISET

Suomen ensimmäinen tanssille omistettu tapahtumatila, Tanssin talo, avautuu helmikuun 2. päivä 2022 Helsingin Ruoholahdessa. Kansainvälisestikin harvinaislaatuinen tanssin maamerkki tarjoaa ainutlaatuiset puitteet esittävälle taiteelle. Avajaisgaala esitetään kello 20 Yle Teemalla ja on katsottavissa myös Yle Areenassa.

Suomen ensimmäinen tanssille omistettu kulttuuri- ja tapahtumatila Tanssin talo aukeaa helmikuun 2. päivä 2022. Avajaisgaala lähetetään Yle Teemalla klo 20. Luvassa on upeita tanssiesityksiä sekä tutustumista uuteen kulttuuritilaan. Katso avajaisohjelma.

Yli 5 400 tanssille omistettua neliötä ja 935 istumapaikkaa

Tanssin talo tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön tanssin ja sirkuksen esittämiselle ja kokemiselle. Talon tilat mahdollistavat myös aiempaa suuremmat kansainväliset vierailuesitykset ja kotimaiset tuotannot. Erkko-salin näyttämö on metriä leveä ja 16 metriä syvä, näyttämön kokonaiskorkeus on 24 m. Tanssin talon esityssalit ovat tekniikka- ja tilaratkaisuiltaan muunneltavia ja taipuvat monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Kevään ohjelmassa kotimaisia kantaesityksiä ja klassikoita

Tanssin talo tarjoaa kevään aikana laajan kattauksen tapahtumia ja esityksiä. Esimerkiksi maaliskuussa Erkko-salin suurella näyttämöllä koetaan Tero Saarinen Companyn ikoninen soolotanssiteos HUNT sekä Suomen lupaavimpiin koreografeihin lukeutuvan Johanna Nuutisen kantaesitettävä ryhmäteos HZ.

Tanssin talon kevään ohjelma on nähtävissä ohjelmakalenterissa. Valitettavasti helmikuun esitykset on peruttu.

Tanssin talon ohjelma muodostuu eri tanssi- ja kulttuuritoimijoiden järjestämistä esityksistä ja tapahtumista. Tarkistathan esityksiä koskevat ajantasaiset tiedot sekä mahdolliset koronarajoitusten aiheuttamat muutokset tapahtumakohtaisesti ohjelmakalenterista sekä tarvittaessa tapahtumajärjestäjien omilta sivuilta.

Tanssin talo tiedottaa ajantasaisesti mahdollisista koronan vaikutuksista kevään ohjelmaan.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon