TF23 2019 Valtteri R Sari Palmgren
Show photographer Sari Palmgren

Työpajafestivaali järjestetään 7.-13.6.2021

Kesäkuun alussa Kaapelitehtaalla, Helsingissä järjestettävä Työpajafestivaali tarjoaa nimensä mukaisesti työpajoja sekä erilaisia verkostoitumis- ja kouluttautumistilaisuuksia tanssin ammattilaisille. Festivaali on suunnattu tanssin ammattilaisille, ammattiin opiskeleville sekä tanssin opettajille. Vuoden 2021 festivaali järjestetään 7.–13.6.2021.

Työpajafestivaali on Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ideoima tapahtumakonsepti, joka on järjestetty vuodesta 2017 alkaen yhteistyössä Tanssille ry:n ja Tanssin talon kanssa Kaapelitehtaalla Helsingissä. Vuonna 2021 yhteistyökumppanina toimii myös DanceAbility Finland ry / X Dance Festival.

Kesän 2021 festivaalin ohjelma on suunniteltu niin, että kansainvälisten ohjaajien työpajat tapahtuvat etätoteutuksena ja kotimaisten ohjaajien työpajat ja tunnit Zodiakin studioissa Kaapelitehtaalla. Mikäli koronarajoitukset estävät työpajojen toteuttamisen kokoontumalla yhteen, siirretään kotimaistenkin ohjaajien työpajat etätoteutukseen. Etätoteutusten alustana toimii Zoom.

Katso tarkempi ohjelma Zodiakin verkkosivuilta.

Työpaja-festivaali

Beställ nyhetsbrev