Ice Hot Nordic Dance -tapahtuman yleisöesityksiin liput myynnissä

Ice Hot Nordic Dance Platform on kansainvälisille tanssialan asiantuntijoille, festivaali- ja teatterinjohtajille ja muille ohjelmistovalintoja tekeville ammattilaisille tarkoitettu tapahtuma, jossa esitellään Pohjoismaista nykytanssia. Tapahtumassa järjestetään myös yleisölle avoimia esityksiä - liput ovat nyt myynnissä.



Ammattilaiskatsojille tarkoitettu katselmus Ice Hot on lämminhenkinen verkostoitumistapahtuma, jossa alan toimijoille voi aueta monenlaisia näkymiä ja mahdollisuuksia kollegoihin tutustumisen kautta. Ice Hot järjestetään Helsingissä vuoden kuluttua, 9.–13.2.2022 Tanssin talon uusissa, vasta-avatuissa tiloissa. Tanssin talo toimii myös tapahtuman pääyhteistyökumppanina. Ice Hot Nordic Dance -partnereita ovat Dansens Hus Stockholm, Dansens Hus Oslo, Dansehallerne ja Ice Hot Reykjavik. Tapahtuman järjestää Tanssin tiedotuskeskus. Tanssin talo on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Avoin ohjelmahaku on käynnistynyt!

Katselmukseen valitaan nykytanssiteoksia ja taiteilijoita kaikista Pohjoismaista avoimella haulla, joka avautuu 15.3. Tutustu hakukriteereihin ja hae mukaan! Haku on auki 19.4. asti.

Beställ nyhetsbrev