COVID Taiteilijoille

Tanssin talo etsii tuotannon ja viestinnän harjoittelijaa!

Tanssin talo etsii tuotannon ja viestinnän harjoittelijaa!

Category 2

Tanssin talo on helmikuussa 2022 ovensa avaava uusi kulttuuritalo, jonka tehtävänä on esitellä monimuotoista tanssitaidetta ja -kulttuuria sekä saattaa tanssi mahdollisimman laajan yleisön saataville. Tiimissämme olisi alkuvuonna 2022 paikka sekä tuotannon että viestinnän harjoittelijalle! Tarjoamme tilaisuuden nähdä aitiopaikalta miten uutta kulttuuriorganisaatiota rakennetaan ja lanseerataan suurelle yleisölle.


Tuotannon harjoittelija

Oletko oma-aloitteinen, monet langat käsissäsi pitävä, kulttuurista kiinnostunut tuotannon opiskelija? Hakemamme tuottajan työnkuvaan kuuluu mm. Tanssin talon avajaisten sekä muiden alkuvuoden tuotantojen käytännön asioista huolehtiminen yhdessä vastaavan tuottajan kanssa. Harjoittelukokonaisuuden sisällöstä voidaan neuvotella harjoittelijan toiveiden, aikataulujen ja osaamisen mukaiseksi. Etsimämme harjoittelija toimii rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti osana tiimiä mutta kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kiinnostus tanssitaidetta kohtaan katsotaan eduksi.

Viestinnän harjoittelija

Viestinnän harjoittelija pääsee avustamaan monipuolisesti eri viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä, erityisesti sosiaalisen median moderoinnissa sekä sisällöntuotannossa. Harjoittelun sisältöä on mahdollista muokata harjoittelijan toiveiden ja osaamisen mukaiseksi. Toivomme sosiaalisen median toimintatapojen ja sisällöntuotannon tuntemusta, hyvää kirjoitustaitoa sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Valokuvaus- ja kuvankäsittelytaidot katsotaan eduksi.

Harjoittelujen kesto on vähintään 2 kk, tarkasta kestosta sekä aloitusajankohdasta sovitaan tapauskohtaisesti. Harjoittelun ajalta maksetaan harjoittelupalkkaa.

Kiinnostuitko?


Lähetä hakemus ja CV 29.10. mennessä osoitteeseen info@tanssintalo.fi Viestikenttään “Tuotannon harjoittelu” tai “Viestinnän harjoittelu”.

Lisätiedot
: tuotantoharjoittelu, vastaava tuottaja Anni Hiekkala, anni@tanssintalo.fi / viestintäharjoittelu, viestinnän asiantuntija Saara Oranen, saara@tanssintalo.fi

Beställ nyhetsbrev