Rekrykuva Annija Saara c
Show photographer Anni Hiekkala: C Uupi Tirronen

Tanssin talon vastaava tuottaja ja viestinnän asiantuntija valittu

Tanssin talon organisaatio kasvaa tuoreiden nimitysten myötä. Tanssin talon vastaavaksi tuottajaksi on valittu Anni Hiekkala ja viestinnän asiantuntijaksi Saara Oranen. Molemmat aloittavat työskentelyn syyskuussa.

”Olen todella iloinen Tanssin talo -tiimin täydentymisestä tuotanto- ja viestintäosaamisella. Nimitykset käynnistävät organisaation kasvun kohti entistä vahvempaa kokoonpanoa, jonka vastuulla on talon avaaminen yleisölle ja taiteilijoille ensi vuoden helmikuussa”, toiminnanjohtaja Niki Matheson sanoo.

Anni Hiekkalalla on monipuolinen kokemus niin tuotannollisten, hallinnollisten kuin strategisten tehtävien parista mm. Circo Aereossa, Helsingin juhlaviikoilla sekä Sirkuksen tiedotuskeskuksessa. Hän siirtyy Tanssin taloon esittävän taiteen palveluorganisaatio Pragma Helsingistä.

Tanssin talossa Hiekkalan vastuulla ovat ohjelmiston toteutuksen sujumisesta vastaaminen sekä erikoishankkeiden ja kansainvälisten vierailuesitysten tuottaminen.

"Olen seurannut Tanssin talon rakentumista mielenkiinnolla jo pitkään ja olenkin iloinen päästessäni mukaan avaamaan ja kehittämään tätä hartaasti odotettua taloa”, Hiekkala kommentoi.

Saara Oranen on työskennellyt yli 10 vuoden ajan strategisen ja käytännön tason viestintätehtävissä kulttuuri- ja järjestösektorilla mm. nykymusiikkifestivaali Musica nova Helsingin viestintävastaavana, Helsingin juhlaviikoilla sekä yrittäjänä vapaan kentän tanssitoimijoiden parissa. Tanssin taloon hän siirtyy Lukukeskus ry:n viestintäpäällikön tehtävästä.

”On todella innostavaa olla mukana rakentamassa Tanssin taloa, joka myös viestinnällään ilmentää tanssin monipuolisuutta ja kykyä tuoda ihmisiä yhteen uusien taidekokemusten pariin. Itselleni tanssi on myös rakas ja pitkäaikainen harrastus – on kunniatehtävä päästä vahvistamaan tanssin asemaa kulttuurikentällä”, Oranen sanoo.

Viestinnän asiantuntijan tehtäviin kuuluvat viestinnän suunnittelun ja kehittämisen lisäksi viestinnän ja markkinoinnin toteutus sekä sidosryhmä- ja mediaviestintä.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon