Töihin Tanssin taloon?

Nayttamo 3cuupitirronen

Tanssin talo on Suomen ensimmäinen tanssille omistettu esitys- ja tapahtumatila, joka tarjoaa huippuluokan puitteet toteuttaa laajalle yleisölle suunnattua monipuolista ympärivuotista ohjelmaa. Tanssin talon tavoitteena on kasvattaa kiinnostusta tanssitaidetta ja -kulttuuria kohtaan ja vahvistaa tanssin asemaa ja arvostusta.

Lue lisää toiminnastamme.

Tällä hetkellä avoinna olevat paikat:

Valaistusmestari vakituiseen työsuhteeseen
Tuotannon harjoittelija (syksy 2024)
Siviilipalvelus

Tanssin talo on Suomen merkittävin tanssille omistettu tapahtuma- ja esitystila, jonka tehtävänä on esitellä monimuotoista tanssitaidetta ja -kulttuuria sekä saattaa tanssi mahdollisimman laajan yleisön saataville. Tarjoamme innostavan ja merkityksellisen työn pienessä ja ketterässä organisaatiossa. Työkulttuuriimme kuuluu kuuntelu, kannustaminen ja yhdessä tekeminen. Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme ja rohkaisemme eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä hakemaan meille töihin.

Valaistusmestari vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme valaistusmestaria vastaamaan Tanssin talon esitysteknisistä tehtävistä yhdessä talon ääni-, valaistus- ja näyttämömestareiden kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. esitysten ja tapahtumien teknistä suunnittelua ja toteuttamista, työnjohtoa, kaluston ylläpitoa ja huoltoa sekä muuta teknistä työtä. Työaika on vaihteleva sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, sekä usean vuoden työkokemusta monipuolisten esitysten ja tapahtumien parissa. Työssä tarvitaan vastuullista, itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä riittävää suomen ja englannin kielen taitoa.

Painotamme haussa mm. seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:

  • Valaistus- ja videotekniikan vahvaa osaamista

  • IP-verkkojen ja esitystekniikan verkkoprotokollien hallintaa

  • Näyttämömekaniikan ja äänitekniikan tuntemusta

  • Sitoutumista tapahtuma-alan turvallisiin työtapoihin

Tehtävä on vakituinen, työsuhde alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkapyynnön ja cv:n sekä suosittelijan yhteystietojen kera sähköpostitse pe 14.6. mennessä toimitusjohtaja Niki Mathesonille osoitteeseen niki@tanssintalo.fi.

Tiedustelut puhelimitse: ma 3.6. klo 10-12 ja to 6.6. klo 10-12, vastaava tekninen päällikkö Petteri Laukkanen, puh. 0400 881277.

Tuotannon harjoittelija

Etsimme tuotannon harjoittelijaa avustamaan monipuolisesti tuotannon eri tehtävissä.

Toimit rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti osana tiimiä mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Kiinnostus tanssitaidetta kohtaan katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Paikka on avoinna elokuusta lähtien 2024 sekä myöhemmin syksyllä tai yhdelle pitkälle harjoittelujaksolle koko syksyksi. Hakijan tulee olla opiskelijana oppilaitoksessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n kera tuotantopäällikö Eetu Pylkkänäiselle osoitteeseen eetu@tanssintalo.fi 10.6. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Siviilipalvelus

Tanssin talolla on jatkuva haku siviilipalvelukseen. Katso lisätietoja: Siviilipalveluspaikat


Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon