Töihin Tanssin taloon?

Nayttamo 3cuupitirronen

Tanssin talo on Suomen ensimmäinen tanssille omistettu esitys- ja tapahtumatila, joka tarjoaa huippuluokan puitteet toteuttaa laajalle yleisölle suunnattua monipuolista ympärivuotista ohjelmaa. Tanssin talon tavoitteena on kasvattaa kiinnostusta tanssitaidetta ja -kulttuuria kohtaan ja vahvistaa tanssin asemaa ja arvostusta.

Lue lisää toiminnastamme.

Tällä hetkellä avoinna olevat paikat:

Viestinnän harjoittelija
Tekniikan harjoittelija
Siviilipalvelus

Tarjoamme innostavan ja merkityksellisen työn pienessä ja ketterässä organisaatiossa. Työkulttuuriimme kuuluu kuuntelu, kannustaminen ja yhdessä tekeminen. Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme ja rohkaisemme eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä hakemaan meille töihin.

Tuotannon harjoittelija

Etsimme tuotannon harjoittelijaa työskentelemään tuotantosuunnittelun ja ohjelmien toteutuksen parissa syksyllä 2023.

Toimit rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti osana tiimiä mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kiinnostus tanssitaidetta kohtaan katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Paikka on avoinna elokuusta lähtien 2023 sekä myöhemmin syksyllä tai yhdelle pitkälle harjoittelujaksolle koko syksyksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n kera vastaavalle tuottajalle Sasu Paakkunaiselle osoitteeseen sasu@tanssintalo.fi 12.5. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Viestinnän harjoittelija

Etsimme viestinnän harjoittelijaa avustamaan monipuolisesti eri viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä, erityisesti sosiaalisen median sisällöntuotannossa.

Toimit rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti osana tiimiä mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme sosiaalisen median toimintatapojen ja sisällöntuotannon tuntemusta, hyvää kirjoitustaitoa sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Taitto-, kuvankäsittely- ja verkkosivuhallintaohjelmien osaaminen sekä kiinnostus tanssitaidetta kohtaan katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Paikka on avoinna elokuusta lähtien 2023 sekä myöhemmin syksyllä tai yhdelle pitkälle harjoittelujaksolle koko kevääksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n kera viestinnän asiantuntijalle Saara Oraselle osoitteeseen saara@tanssintalo.fi 12.5. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Siviilipalvelus

Tanssin talolla on jatkuva haku siviilipalvelukseen. Katso lisätietoja: Siviilipalveluspaikat


Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon