Ohjelmakumppanit

Havainnekuva Tanssin talon rakennuksesta

Tanssin talon ohjelmatoiminta

Tanssin talon ohjelmakumppanit tuovat taloon ympärivuotista, monipuolista ohjelmaa, joka edustaa tanssi- ja sirkustaiteen kiinnostavinta kärkeä. Ohjelmakumppanit tuottavat Tanssin talon 700-paikkaiseen Erkko-saliin ja 250-paikkaiseen Pannuhalliin kotimaisia ja kansainvälisiä kantaesityksiä sekä vierailevia, valmiita teoksia. Tanssin talo rakentaa ja aikatauluttaa talon ohjelmistoa yhteistyössä kumppanien kanssa.

Tanssin talon ohjelmisto muodostuu lisäksi muiden tanssialan toimijoiden esityksistä ja tapahtumista. Tanssin talolla on myös omaa, erillisrahoitetteua hanketoimintaa, kuten kantaesitystuotantoja ja kansainvälisiä vierailuja.

Tanssiteatteri Hurjaruuth

Tanssiteatteri Hurjaruuth on lapsiyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri. Hurjaruuthin supersuosittu Talvisirkus muuttaa Tanssin talon Erkko-saliin. Kuva: Talvisirkus Rakkaus (2018), ohjaus Sanna Silvennoinen, kuvaaja Uupi Tirronen.

Lue lisää Tanssiteatteri Hurjaruuthista

Talvisirkus Bau (2019)
Ohjaus: Liisa Risu

Tero Saarinen Company

Kaikissa maanosissa, 40 maassa, esiintynyt Tero Saarinen Company on Euroopan menestyneimpiä nykytanssiryhmiä. Moniaistisista kokonaistaideteoksistaan tunnettu ryhmä keskittää jatkossa suuren kokoluokan tuotantonsa Erkko-saliin.

terosaarinen.com

Tero Saarinen Company & Helsingin Barokkiorkesteri: Third Practice

Helsingin ensi-ilta: 2. - 6.3.2021
Kansallisooppera, Alminsali

Zodiak - Uuden tanssin keskus

Zodiak on nykytanssin ja -koreografian keskeinen tuotanto- ja esityskeskus Suomessa. Sen toiminnassa korostuvat uuden luominen ja yhteisöllisyys.

zodiak.fi

Zodiak syksy 2020

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.