Ohjelmakumppanit

Transit08 hi res
Show photographer Tero Saarinen Company: Transit C: Carl Thorborg 2020 performed by: Skånes Dansteater

Tanssin talon ohjelmatoiminnan keskiössä on valikoitujen ohjelmakumppaneiden kanssa tehtävä pitkäkestoinen yhteistyö.

Tanssin talon ohjelman lähtökohtana on laadukkaan, monimuotoisen ja ajankohtaisen sisällön tarjoaminen laajalle yleisölle. Keskiössä on valikoitujen ohjelmakumppaneiden kanssa tehtävä pitkäkestoinen yhteistyö; ohjelmakumppanit tuovat taloon ympärivuotista, monipuolista ohjelmaa, joka edustaa tanssi- ja sirkustaiteen kiinnostavinta kärkeä. Tanssin talon ohjelmakumppanit ovat Zodiak – Uuden tanssin keskus, Tanssiteatteri Hurjaruuth, Tero Saarinen Company ja Cirko – Uuden sirkuksen keskus. Lisäksi Tanssin talo toimii Helsingin juhlaviikkojen keskeisenä tapahtumapaikkana.

Tanssin talon ohjelmisto muodostuu lisäksi tanssin, sirkuksen ja muun kulttuurin toimijoiden tuottamista esityksistä ja tapahtumista sekä Tanssin talon ohjelmahankkeista.

Cirko

Gravity & Other Myths: Out of Chaos... Kuva: Carnival Cinema.

Cirko - Uuden sirkuksen keskus on esitys- ja tuotantokeskus, joka edistää nykysirkuksen kehittymistä taidemuotona. Sen missio on tarjota korkealaatuista ja kiinnostavaa sirkustaidetta yleisölle.

Lue lisää Cirkosta

Tanssiteatteri Hurjaruuth

Hurjaruuth: Talvisirkus Ilo (2022). Uupi Tirronen.

Lapsi- ja perheyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri. Hurjaruuthin lämminhenkistä Talvisirkusta esitetään joulu-tammikuussa Tanssin talon Erkko-salissa.

Lue lisää Tanssiteatteri Hurjaruuthista

Tero Saarinen Company

Transit, Kai Kuusisto 2021

Kaikissa maanosissa, 40 maassa, esiintynyt Tero Saarinen Company on Euroopan menestyneimpiä nykytanssiryhmiä. Moniaistisista kokonaistaideteoksistaan tunnetun ryhmäm suuren kokoluokan tuotannot nähdään Tanssin talon Erkko-salissa.

Lue lisää: terosaarinen.com

Zodiak - Uuden tanssin keskus

Zodiak on nykytanssin ja -koreografian keskeinen tuotanto- ja esityskeskus Suomessa. Sen toiminnassa korostuvat uuden luominen ja yhteisöllisyys.

zodiak.fi

Helsingin juhlaviikot

The Rite of Spring, Maarten vanden Abeele.

Helsingin juhlaviikot on Pohjoismaiden suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Tanssin talo toimii Helsingin juhlaviikkojen keskeisenä tapahtumapaikkana.

Lue lisää: helsinkifestival.fi

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon