Ohjelmakumppanit

Transit08 hi res
Show photographer Tero Saarinen Company: Transit C: Carl Thorborg 2020 performed by: Skånes Dansteater

Tanssin talon ohjelmakumppanit tuovat taloon ympärivuotista, monipuolista ohjelmaa, joka edustaa tanssi- ja sirkustaiteen kiinnostavinta kärkeä. Ohjelmakumppanit tuottavat Tanssin talon 700-paikkaiseen Erkko-saliin ja 235-paikkaiseen Pannuhalliin kotimaisia ja kansainvälisiä kantaesityksiä sekä vierailevia, valmiita teoksia. Tanssin talo rakentaa ja aikatauluttaa talon ohjelmistoa yhteistyössä kumppanien kanssa.

Tanssin talon ohjelmisto muodostuu lisäksi muiden tanssialan toimijoiden esityksistä ja tapahtumista. Tanssin talolla on myös omaa, erillisrahoitetteua hanketoimintaa, kuten kantaesitystuotantoja ja kansainvälisiä vierailuja.

Kuva: Tero Saarinen Company: Transit.
Esittäjinä Skånes Dansteater. C: Carl Thorborg 2020

Cirko - Uuden sirkuksen keskus

Gravity & Other Myths: Out of Chaos... Kuva: Carnival Cinema.

Cirko - Uuden sirkuksen keskus

Cirko on esitys- ja tuotantokeskus, joka edistää nykysirkuksen kehittymistä taidemuotona. Sen missio on tarjota korkealaatuista ja kiinnostavaa sirkustaidetta yleisölle.

Helmikuussa 2023 Tanssin talossa nähdään Gravity & Other Mythsin Out of Chaos…, joka pursuaa särmikästä, sykkivää ja räjähtävää akrobatiaa.

Lue lisää Cirkosta

Tanssiteatteri Hurjaruuth

Hurjaruuth: Talvisirkus Ilo (2022). Kuva: Uupi Tirronen

Tanssiteatteri Hurjaruuth on lapsi- ja perheyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri. Hurjaruuthin lämminhenkistä Talvisirkusta esitetään joulu-tammikuussa Tanssin talon Erkko-salissa.

Lue lisää Tanssiteatteri Hurjaruuthista

Hurjaruuth: Talvisirkus Ilo (2022)
Ohjaus: Liisa Risu

Tero Saarinen Company

Transit, Kai Kuusisto 2021

Kaikissa maanosissa, 40 maassa, esiintynyt Tero Saarinen Company on Euroopan menestyneimpiä nykytanssiryhmiä. Moniaistisista kokonaistaideteoksistaan tunnettu ryhmä keskittää jatkossa suuren kokoluokan tuotantonsa Erkko-saliin.

Tero Saarinen Company tuo Tanssin taloon kolme esitystä vuonna 2023: Third Practice 16.3–24.3., Van Opstal | Karttunen 9.6-16.6 ja Transit 4.10-6.10.

Lue lisää: terosaarinen.com

Tero Saarinen Company: Showreel (2022)

Zodiak - Uuden tanssin keskus

Zodiak on nykytanssin ja -koreografian keskeinen tuotanto- ja esityskeskus Suomessa. Sen toiminnassa korostuvat uuden luominen ja yhteisöllisyys.

zodiak.fi

Zodiak syksy 2020

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon