Ohjelmakumppanit

Transit08 hi res
Show photographer Tero Saarinen Company: Transit C: Carl Thorborg 2020 performed by: Skånes Dansteater

Tanssin talon ohjelmakumppanit tuovat taloon ympärivuotista, monipuolista ohjelmaa, joka edustaa tanssi- ja sirkustaiteen kiinnostavinta kärkeä. Ohjelmakumppanit tuottavat Tanssin talon 700-paikkaiseen Erkko-saliin ja 235-paikkaiseen Pannuhalliin kotimaisia ja kansainvälisiä kantaesityksiä sekä vierailevia, valmiita teoksia. Tanssin talo rakentaa ja aikatauluttaa talon ohjelmistoa yhteistyössä kumppanien kanssa.

Tanssin talon ohjelmisto muodostuu lisäksi muiden tanssialan toimijoiden esityksistä ja tapahtumista. Tanssin talolla on myös omaa, erillisrahoitetteua hanketoimintaa, kuten kantaesitystuotantoja ja kansainvälisiä vierailuja.

Kuva: Tero Saarinen Company: Transit.
Esittäjinä Skånes Dansteater. C: Carl Thorborg 2020

Cirko - Uuden sirkuksen keskus

Cirko on esitys- ja tuotantokeskus, joka edistää nykysirkuksen kehittymistä taidemuotona. Sen missio on tarjota korkealaatuista ja kiinnostavaa sirkustaidetta yleisölle.

Lue lisää Cirkosta

Tanssiteatteri Hurjaruuth

Tanssiteatteri Hurjaruuth on lapsiyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri. Hurjaruuthin supersuosittu Talvisirkus muuttaa Tanssin talon Erkko-saliin. Kuva: Talvisirkus Rakkaus (2018), ohjaus Sanna Silvennoinen, kuvaaja Uupi Tirronen.

Lue lisää Tanssiteatteri Hurjaruuthista

Talvisirkus Bau (2019)
Ohjaus: Liisa Risu

Tero Saarinen Company

Kaikissa maanosissa, 40 maassa, esiintynyt Tero Saarinen Company on Euroopan menestyneimpiä nykytanssiryhmiä. Moniaistisista kokonaistaideteoksistaan tunnettu ryhmä keskittää jatkossa suuren kokoluokan tuotantonsa Erkko-saliin.

terosaarinen.com

Tero Saarinen Company & Helsingin Barokkiorkesteri: Third Practice

Helsingin ensi-ilta: 2. - 6.3.2021
Kansallisooppera, Alminsali

Zodiak - Uuden tanssin keskus

Zodiak on nykytanssin ja -koreografian keskeinen tuotanto- ja esityskeskus Suomessa. Sen toiminnassa korostuvat uuden luominen ja yhteisöllisyys.

zodiak.fi

Zodiak syksy 2020

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.