Strategia

Tanssin talo ry:n strategiaa määritellään, kehitetään ja uudistetaan jatkuvana prosessina. Yhdistyksen strategia on toimintaympäristön muutokset huomioiva johtamisen työkalu.

Yhdistyksen hallitus vahvistaa strategian ja vuosittain tarkennettavat strategiset painopisteet, jotka toimivat askelmerkkeinä vision saavuttamiseksi.

Visio

Olemme arvostettu tanssin talo, jolla on keskeinen rooli taiteen ja kulttuurin ekosysteemissä. Verkostomaisesti toimimalla kehitämme tanssin toimintaedellytyksiä yhdessä alan toimijoiden kanssa ja tanssin asema yhteiskunnassa vahvistuu.

Missio

Yhdistämme tanssin ja yleisöt. Rakennamme kulttuurisesti yhdenvertaista ja monimuotoista kaupunkiympäristöä.

Strategiset prioriteetit

1. Vetovoimainen identiteetti ja monimuotoiset sisällöt
  2. Tunnettu olemassa olevien ja uusien yleisöjen keskuudessa
  3. Rahoitus kestävällä pohjalla
  4. Toimintamallit erilaisille toimijoille
  5. Sitoutuneet partnerit ja kumppanit
  6. Haluttu työnantaja

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.