Yhdistyksen hallitus

9.6.2010 perustetun Tanssin talo ry:n tavoitteena on edistää korkeatasoisen taidetanssin ja -kulttuurin tarjontaa alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Yhdistys vastaa Tanssin talon toiminnan suunnittelusta ja ylläpitämisestä. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ei ole voiton tai muun välittömän taloudellisen ansion hankkiminen siihen osallisille, eikä se muutenkaan saa muodostua pääasiallisesti taloudelliseksi. Tilinpäätöksen osoittama mahdollinen ylijäämä sekä mahdolliset rahastojen varat tulee käyttää yhdistyksen tarkoitukseen.

Hallitus 2020–2021

Tuuli Kousa
Kirsi Monni
Varapuheenjohtaja
Roza Ahmad
Sara Hirn
Maija Karhunen
Sibiry Konaté
Leena Liusvaara
Leena Mickwitz
Hanna Rosendahl
Risto Ruohonen

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.