Haku Pannuhalliin

Havainnekuva Tanssin talosta ulkoa vuonna 2022. Kuva: JKMM Arkkitehdit

Teosideoita uudelta tanssintekijöiden sukupolvelta

Haemme korkeintaan 40-vuotiaita suomalaisia tai Suomessa toimivia tanssitaiteilijoita, joilla on enintään kuuden vuoden kokemus täyspitkistä koreografioista. Hakukriteerit täyttäviä tanssintekijöitä kutsutaan hakemaan ohjelmaan ja ehdottamaan teosta Tanssin talon Pannuhalliin vuosille 2022–23. Teosideat voivat tulla mistä tahansa tanssin muodosta ja traditiosta. Ehdotuksilta odotetaan näkemyksellistä ja ajassa olevaa otetta tanssiin.

Kuvassa tuleva kulkureitti harjoitussalista Tanssin taloon. Seinämaalaus: Jussi TwoSeven Kuvaaja: Jonne Sippola.

Täytä lomake ja hae

Lataa hakuohjeet (PDF)

  • Hakuaika

    Hakuaika alkaa 15.12.2020. Hakuaika päättyy 15.1.2020

  • Valinnat

    Valitut teosideat julkistetaan helmi-maaliskuussa 2021.

Ensi-ilta peruskorjatussa Pannuhallissa

Pannuhallin avoimessa haussa valitaan kolme teosehdotusta toteutettavaksi. Tuotannoille tarjotaan harjoitteluaikaa Tanssin talon harjoitussalissa ennen esityksiä ja Pannuhallin näyttämöllä ennen ensi-iltaa. Hanke kattaa myös taiteilijoiden palkat ja tuotantobudjetin. Suunniteltu ensi-ilta tapahtuu vuosina 2022–2023.

Hakemukset jätetään Tanssin talon verkkosivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta 15.12. alkaen. Hankkeessa on mukana kansainvälinen työryhmä, joten työskentelykieli on päässääntöisesti englanti.

Tiedustelut: mikael@tanssintalo.fi
Vastaamme mielellämme kysymyksiin liittyen hankkeeseen ja hakuprosessiin!

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.