Hanketoiminta

Milla Koistinen Magenta Haze c Ilkka Saastamoinen

Tanssin talo tuottaa erillisrahoitettuja hankekokonaisuuksia, joiden tavoitteena on vaikuttaa alan taiteelliseen ja tuotannolliseen osaamisen kehittämiseen sekä kannustaa rohkeiden ja poikkeavien ideoiden toteuttamiseen.

  • SPARKS on vuosina 2020-2023 Suomen kulttuurirahaston tuella toteutettava taiteellinen kehittämishanke, jonka puitteissa toteutetaan yhteensä kuusi uutta tanssiteosta Tanssin talon esitystiloihin. Lue lisää hankkeesta.
  • Kansainvälisten huippuvierailujen sarja on Tanssin talon avausvuosina 2022-2024 toteutettava esityskokonaisuus, jota tukee Jane ja Aatos Erkon säätiö.
  • Tanssin talon Digitaalinen näyttämö -hankkeen tavoitteena on kehittää Tanssin talon digitaalista osaamista ja palveluja, joilla kasvatetaan tanssin saatavuutta, saavutettavuutta ja tunnettuutta. Vuosina 2023-2024 toteutettavaa hanketta tukee Euroopan unioni - NextGenerationEU.
  • Lisäksi Tanssin talo on mukana on Zodiak – Uuden tanssin keskuksen johtamassa Loisto -hankkeessa, johon osallistuu myös Cirko – Uuden sirkuksen keskus. Projektin tavoitteena on edistää suomalaisen tanssin ja sirkuksen kansainvälistymistä. Hankkeen proof of concept -vaihetta rahoittaa Jane ja Aatos Erkon säätiö. Lue lisää hankkeesta Zodiakin sivuilta.


Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon