Rekryt Viestinta FI ENG

Tanssin talo etsii viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

REKRY

Tanssin talo on helmikuussa 2022 ovensa avaava uusi kulttuuritalo, jonka tehtävänä on esitellä monimuotoista tanssitaidetta ja -kulttuuria sekä saattaa tanssi mahdollisimman laajan yleisön saataville. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen viestinnän asiantuntijaa, jolle tarjoamme ainutkertaisen tilaisuuden tulla tekemään Suomen uusinta taideorganisaatiota näkyväksi ja tunnetuksi.

Työtehtäviisi kuuluu viestinnän suunnittelun ja kehittämisen lisäksi monipuolista sisällöntuotantoa, viestintä- ja markkinointimateriaalien toteuttamista sekä aktiivista yhteydenpitoa median ja Tanssin talon eri sidosryhmien suuntaan. Olet sujuva kirjoittaja ja vahva verkkoviestinnän ja sosiaalisen median osaaja. Hallitset keskeiset viestinnän välineet ja osaat hyödyntää analytiikkaa. Tehtävässä tarvitaan vastuullista, itsenäistä ja joustavaa työotetta.

Edellytämme soveltuvaa viestinnän alan tutkintoa ja usean vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä. Viestinnän asiantuntijan työssä tarvitaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Kulttuuri- ja tapahtuma-alan työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme innostavan ja merkityksellisen työn pienessä ja ketterässä organisaatiossa. Työkulttuuriimme kuuluu kuuntelu, kannustaminen ja yhdessä tekeminen. Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme ja rohkaisemme eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä hakemaan meille töihin.

Viestinnän asiantuntijan tehtävä on vakituinen, työsuhde alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkapyynnön ja cv:n sekä suosittelijan yhteystietojen kera sähköpostitse 16.6. klo 16.00 mennessä osoitteeseen niki@tanssintalo.fi.

Tiedustelut puhelimitse: 31.5. ja 7.6. klo 9-10 sekä 10.6. klo 12-13, toiminnanjohtaja Niki Matheson, puh. 050-3404909.


Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.