190303 tyopajafestivaali

Työpajafestivaali jälleen 5.–9.6.2019 Kaapelitehtaalla

Kolmatta kertaa järjestettävä työpajafestivaali tarjoaa tanssikursseja ja verkostoitumismahdollisuuksia tanssin ammattilaisille 5.–9.6.2019 Kaapelitehtaalla Helsingissä. Loistava tilaisuus hakea uusia tuulia ja energiaa omaan tekemiseen sekä tavata muita alan ammattilaisia!

<br>

<br>

Kolmatta kertaa järjestettävä työpajafestivaali tarjoaa tanssikursseja ja verkostoitumismahdollisuuksia tanssin ammattilaisille 5.–9.6.2019 Kaapelitehtaalla Helsingissä Ilmoittautuminen työpajoihin on nyt avattu!

Työpajafestivaali on suunnattu tanssin ammattilaisille, ammattiin opiskeleville sekä tanssin opettajille – loistava tilaisuus osallistua useaan työpajaan viikon aikana, hakea uusia tuulia ja energiaa omaan tekemiseen sekä tavata muita alan ammattilaisia!

Ohjelmassa on mm. palkitun Meksikolaisen esitystaiteilijan, koreografin ja pedagogin Fransisco Córdovan Body Action -työpaja, jossa pyritään liikkumaan kehollisista lähtökohdista tanssillisten konventioiden sijaan sekä Suomesta kotoisin olevan ja tätä nykyä Amsterdamissa vaikuttavan tanssitaiteilija Jussi Nousiaisen Countertechnique-työpaja, joka keskittyy rakenteisiin ja vapauteen – työpaja tarjoaa välineitä mielelle ja keholle toimia tanssijana 2010-luvulla.

Työpajat:
Kirsi Törmi: Eläin meissä - autonominen hermosto ja työhyvinvointi 5.6.2019
Francisco Córdova: Body Action 6–9.6.2019
Litó Walkey: Movement, Creation and Dramaturgy in Dance 5.-6.6.2019
Jussi Nousiainen: Counter Technique 7.–9.6.2019

Lisäksi luvassa kaksi tutustumistyöpajaa:
Sanna Myllylahden ohjaamana 5.6. klo 18–20
Valtteri Raekallion ohjaamana 8.6. klo 18–20

Työpajafestivaali on Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ideoima konsepti, joka järjestetään yhteistyössä Tanssille ry:n ja Tanssin talon kanssa Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Lisätietoa festivaalista, työpajojen kuvaukset ja hinnat sekä ilmoittautuminen Zodiakin sivuilta.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.