TT havainnekuva 1000px

Tanssin talon ohjelmatiimin haku on avattu!

Tanssin talon ytimessä on elävä, monipuolinen ja korkeatasoinen, uusia yleisöjä kiinnostava taiteellinen ohjelmisto. Nyt haetaan uudenlaista ohjelmatiimiä vastaamaan tämän ohjelmiston suunnittelusta ja tuotannosta. Tiimiin voi hakea itsenäisenä asiantuntijana, valmiina työparina tai tiiminä.

title=

Tanssin talon ytimessä on elävä, monipuolinen ja korkeatasoinen, uusia yleisöjä kiinnostava taiteellinen ohjelmisto. Nyt haetaan uudenlaista ohjelmatiimiä vastaamaan tämän ohjelmiston suunnittelusta ja tuotannosta. Tiimiin voi hakea itsenäisenä asiantuntijana, valmiina työparina tai tiiminä.

– Tanssin talo tulee olemaan kotimaassa ja kansainvälisesti ainutlaatuinen, verkostomaisesti toimiva kulttuuriorganisaatio. Ohjelmatiimin jäseniltä odotetaan tuon verkostomaisen toimintatavan ymmärrystä sekä toisaalta intoa ja halukkuutta kehittää Tanssin talon ohjelmistoa ja toimintoja yhdessä kumppanien kanssa eteenpäin, Tanssin talon johtaja Matti Numminen sanoo.

Tiimin menestyminen edellyttää jäseniltään kotimaisen ja kansainvälisen tanssitaiteen tuntemusta, kokemusta ohjelmistotyöstä, vankkaa tuotannollista osaamista sekä ymmärrystä Tanssin talon teknisestä tuotannosta, yleisötyöstä ja yhteisöllisistä toimintatavoista.

– Yksittäisen asiantuntijan ei tarvitse hallita näitä kaikkia osa-alueita, vaan tiimin jäsenten osaaminen täydentää toisiaan. Toki on eduksi, jos asiantuntijalla on näkemystä ja ymmärrystä kaikista näistä osa-alueista, Numminen sanoo.

Ohjelmatiimi vastaa Tanssin talon ohjelmiston suunnittelusta ja tuotannosta yhteistyössä kumppanien kanssa sekä osallistuu Tanssin talon toiminnan strategiseen suunnitteluun. Tiimi on vastuussa suoraan johtajalle, joka tekee lopulta päätöksen ohjelmistosta.

– Tanssin talolla on kolme ohjelmistollista näkökulmaa, näe, opi ja koe, joita ohjelmatiimin tulee ymmärtää, Numminen sanoo. Näe viittaa korkeatasoiseen taiteelliseen ohjelmistoon, opi tanssikulttuurin ja -osaamisen kehittämiseen ja koe yhteisöllisiin toimintamuotoihin.

Ohjelmatiimiin valitaan korkeintaan kolme kokoaikaista asiantuntijaa. Myös osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella. Tehtävää voi hakea itsenäisenä asiantuntijana, valmiina työparina tai tiiminä. Tanssin talo pidättää oikeuden myös rekrytoida yksittäisiä asiantuntijoita hakuun osallistuvista valmiista tiimeistä.

Ainutkertainen tilaisuus intohimoisille, esittävän taiteen asiantuntijoille

– Osallistuminen täysin uuden ja uudenlaisen kulttuuriorganisaation rakentamiseen on ainutkertainen tilaisuus. Vastaavaa mahdollisuutta ei tapahdu useasti vuosisadassa. Intohimoisille, esittävän taiteen asiantuntijoille uusien avausten tekeminen on varmasti palkitsevaa ja niiden tekemiseen on ennennäkemätön paikka Tanssin talossa! Numminen sanoo.

Tanssin talo avaa ovensa syksyllä 2021 ja ohjelmatiimin toivotaan aloittavan työnsä huhtikuussa 2019. Tanssin talossa tulee olemaan 700- ja 250-paikkaiset näyttämöt, noin 15 vakituista työntekijää sekä 3,1 miljoonan euron vuosittainen budjetti, jota on tarkoitus kasvattaa tulevina vuosina.

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden kulttuuriorganisaation ohjelmistoa? Hae ohjelmistotiimiin 16.12.2018 mennessä Mercuri Urvalin sivuilla (viitenumero FI-13426). Liitä hakemukseen mukaan CV, palkkatoive sekä tieto mahdollisesta aloitusajankohdasta.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.