TT Harjoitussali Web
Show photographer JKMM Arkkitehdit

Tanssin talon harjoitussali avaa ovensa

Tanssin talon uusi harjoitussali on käytettävissä marraskuusta 2019 alkaen tanssiteosten ja -esitysten harjoittamiseen, tanssikurssien järjestämiseen sekä tanssikoulujen käyttöön.

© JKMM Arkkitehdit ja Tanssin talo

© JKMM Arkkitehdit ja Tanssin talo

Tanssin talon uusi harjoitussali on käytettävissä marraskuusta 2019 alkaen tanssiteosten ja -esitysten harjoittamiseen, tanssikurssien järjestämiseen sekä tanssikoulujen käyttöön.

"Harjoitussalin valmistuminen, ennen Tanssin talon muiden tilojen valmistumista, on meille upea tilaisuus käynnistää varsinainen toimintamme. Saamme arvokasta tietoa käytännöistämme ja toimijoiden tarpeesta, jonka pohjalta voimme kehittää toimintaamme kohti koko talon avajaisia. Harjoitussali tuo myös helpotusta akuuttiin tilatarpeeseen ja olemme iloisia, että voimme osaltamme tarjota hyvät puitteet tanssikokemusten tuottamiseen", Tanssin talon johtaja Matti Numminen sanoo.

Tanssin talon harjoitussali sijaitsee Kaapelitehtaan nykyisissä tiloissa. Tilaan kuljetaan Kaapelitehtaan A-rapun kautta. Salin koko on 12 x 14 m ja korkeus noin 2,5 metriä. Salista löytyvät peilit ja balettitangot, verhojärjestelmä, äänentoisto, kevyt valotekniikka sekä projisointimahdollisuus. Tila on esteetön ja sen yhteydessä sijaitsevat wc:t, suihkut, pukuhuoneet ja taukotila ovat vuokraajien käytössä.

Tilan voi vuokrata esimerkiksi tanssiteosten ja -esitysten harjoittamiseen tai tanssikoulu- ja -kurssitoimintaan. Salin hinnoittelu perustuu sen käyttötarkoitukseen: vuokrauksen tuntihinta on 15 € tanssiteoksen harjoitteluun ja 40 € tanssikoulu- ja tanssikurssi- sekä esitystoimintaan. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero.

Tutustu tiloihin Tanssin talon sivuilla www.tanssintalo.fi/harjoitussali

Kysy lisää tai varaa tila käyttöösi:

Mirva Tamppinen
041 536 8034
mirva@tanssintalo.fi

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.