Tanssin talon Advisory Board

Tanssin talon Advisory Board on nimetty

Moniammatillinen neuvonantajaryhmä suuntaa katseensa erityisesti talon ja tanssin tulevaisuuteen. Advisory Boardin on tarkoitus tuoda ulkopuolista näkökulmaa ja taata moniäänisyys Tanssin talon toiminnan suunnittelussa.

Tanssin talon Advisory Boardin muodostavat FDO:n puheenjohtaja ja tanssin monitaituri Marco Bjurström, nykysirkustaiteilija Salla Hakanpää, koreografi Tero Hytönen, yrittäjä Anna Moilanen, Aalto EE:n Associate Director Nana Salin, Flow Festivalin artistituotannosta vastaava Maiju Talvisto sekä Uuden tanssin keskuksen Zodiakin toiminnanjohtaja Ari Tenhula.

"Olemme onnistuneet kokoamaan monipuolisen ja laaja-alaisen rautaisten ammattilaisten joukon. Oloni on hyvin luottavainen", kiittelee Tanssin talon johtaja Matti Numminen.

Advisory Boardin kokoonpanossa on huomioitu laajasti Tanssin talon toiminnan osa-alueet. Siksi mukana on tanssikentän toimijoiden lisäksi ammattilaisia muiltakin aloilta.

"Odotan rohkeaa ideointia, inspiroivia keskusteluja ja positiivisia konflikteja, sillä niitä jonkin uuden syntyminen usein vaatii", sanoo Advisory Boardin jäsen Marco Bjurström.

Katse tulevaisuuteen

Advisory Board pyrkii kehittämään Tanssin talosta entistä parempaa ja kiinnostavampaa paikkaa monimuotoisille yleisöille ja tanssin ammattilaisille. Työskentely painottuu vahvasti tulevaisuuteen.

"Katsomme neuvonantajaryhmän kanssa rohkeasti tulevaan. Pohdimme, mitä meidän tulee ottaa huomioon toimintaympäristössä ja sen muutoksissa. Tämä porukka osaa varmasti ravistella ajatuksiani ja pitää minut valppaana tanssin kentällä ja yhteiskunnassa tapahtuvista muutoksista", Matti Numminen sanoo.

Ryhmä pääsee pohtimaan muun muassa mahdollisia tuotantomalleja, kiinnostavia yhteistyömuotoja sekä markkinoinnin ja myynnin kehittämistä.

"Organisaatioissa ei päivittäisen työn ohessa aina muisteta keskittyä tulevaisuuteen. Onkin hienoa, että ryhmämme saa ennakkoluulottomasti ja avoimesti syventyä tulevaisuuden näkymiin", sanoo Advisory Boardissa mukana oleva yrittäjä Anna Moilanen, joka työskentelee tulevaisuuden neuvonannon parissa.

Neljä kertaa vuodessa kokoontuva Advisory Board tapaa ensimmäistä kertaa toukokuun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon