Tanssin talolle valittiin uusi hallitus

Tanssin talo ry:n sääntömääräinen vuosikokous on valinnut yhdistykselle uuden hallituksen. Elli Mäkilä siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi, Sanna Rekola ja Satu Silvanto jatkavat hallituksen jäseninä. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Eeva Muilu, Leena Liusvaara, Jani Toivola, Maria Carlsson ja Hanna Rosendahl.

Tanssin talo ry:n sääntömääräinen vuosikokous on valinnut yhdistykselle uuden hallituksen. Elli Mäkilä siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi, Sanna Rekola ja Satu Silvanto jatkavat hallituksen jäseninä. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Eeva Muilu, Leena Liusvaara, Jani Toivola, Maria Carlsson ja Hanna Rosendahl.

“Tanssin talo siirtyy nyt selkeästi hankevaiheesta operatiivisempaan toimintaan, ja olemme sitä varten rekrytoineet osaavan johtoryhmän ja ohjelmatiimin. Hallituksen näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että sen työskentely muuttuu strategisemmaksi. Hallitukseen saatiinkin operatiivisen toiminnan starttaamista tukevaa, kovan luokan asiantuntijuutta. Hanketta on puskettu kädet savessa yhdessä eteenpäin. Juuri tämän kollektiivisen tahtotilan ja sen aikaansaamien saavutusten ansiosta voin lähteä hallituksen puheenjohtajaksi varmalta pohjalta. Puheenjohtajana tärkein tehtäväni on turvata hallitukselle mahdollisimman hyvät työskentelypuitteet ja hallituskokonaisuutena meidän on tuettava Tanssin talon johtoryhmän parasta mahdollista onnistumista omalla vastuualueellaan ", hallituksen uusi puheenjohtaja Elli Mäkilä taustoittaa.

Vuosikokouksesta lähetettiin lämpimät kiitokset hankevaiheessa taloa luotsanneelle Hanna-Mari Peltomäelle sekä edeltävälle hallitukselle. Heidän työnsä tuloksena Suomeen saadaan kokonaan tanssille omistettu näyttämö. Hallituksen puheenjohtajana miltei kymmenen vuotta toiminut Sanna Rekola summaa: “Nyt työ on muuttumassa konkreettisemmaksi, visiot pikkuhiljaa todeksi. Työtä ja haasteita riittää tuleville vuosille ja jännitys tiivistyy".

Tanssin talon hallitus 2019-2020

Elli Mäkilällä on yli 20 vuoden kokemus mediasta ja markkinoinnista, erikoistuen prosessien ja myynnin johtamiseen sekä kaupalliseen konseptointiin. Hän on markkinointiviestinnän toimisto Storybound Oy:n toimitusjohtaja ja toimii myös IAB Finlandin Sisältömarkkinoinnin työryhmän puheenjohtajana. Elli tarjosi seitsemän vuotta sitten osaamistaan pro bono Tanssin talon käyttöön, tuolloin hän liittyi myös henkilöjäseneksi. Yhteistyön kautta Elli päätyi sittemmin hallitukseen, jossa ennen puheenjohtajuuttaan toimi kolme vuotta varapuheenjohtajana.

Sanna Rekola on ollut mukana Tanssin talon yhdistyksessä ja hallituksessa alusta alkaen. Puheenjohtajan ominaisuudessa hän toimi vuosina 2011–2019. Sannalla on yli 30 vuoden kokemus taide- ja kulttuurialan, erityisesti esittävien taiteiden alan johtamis-, hallinto-, tuotanto-, viestintä- ja edistämistehtävistä. Viimeiset 10+ vuotta Sanna on työskennellyt Tanssin tiedotuskeskuksen toiminnanjohtajana.

Satu Silvanto on ollut Tanssin talo -hankkeessa mukana vuodesta 2012 Helsingin kaupungilla, talon henkilökunnassa sekä viimeisimmäksi hallituksen jäsenenä. Satu toimii työnohjaajana ja valmentaa organisaation kehittämisestä.

Kansainvälisesti menestynyt koreografi ja tanssija Eeva Muilu on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen professori.

Leena Liusvaara on Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n puheenjohtaja sekä toimii luottamustehtävissä DanceSport Europessa ja World DanceSport Federationissa. Leena työskentelee Ressun peruskoulun rehtorina sekä oikeus- ja koulutuspalvelu Lawpoint Ay:n toimitusjohtajana.

Näyttelijä Jani Toivola on toiminut vuosina 2011-2019 vihreiden kansanedustajana. Hän on ollut jäsenenä lakivaliokunnassa, työelämä- ja tasa-arvovaliokunnassa, puolustusvaliokunnassa sekä sivistysvaliokunnassa. Jani toimi kansanedustajana ollessaan myös eduskuntaryhmän toisena varapuheenjohtajana.

Maria Carlssonilla on kokemusta strategiatyön johtamisesta sekä liikejuridiikasta. Hän on partneri Bird & Bird Attorneys lakitoimistossa.

Hanna Rosendahl on Tampereen Teatterikesän toiminnanjohtaja. Hanna on ollut Tanssiteatteri Mobita/Danscon toiminnanjohtajana vuosina 2000-2007 ja on käynnistänyt mm. Tanssivirtaa Tampereella -festivaalia. Hän oli myös Teatterikesän hallituksen jäsen 2004-06.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.