Tanssin talo ry:lle valittiin uusi hallitus

Uutena hallituksen puheenjohtajana aloittaa OP-ryhmän viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Tuuli Kousa. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Roza Ahmad, Sara Hirn, Maija Karhunen, Sibiry Konaté, Leena Mickwitz, Kirsi Monni ja Risto Ruohonen. Leena Liusvaara ja Hanna Rosendahl jatkavat hallituksessa.

Tanssin talo ry:n sääntömääräinen vuosikokous on valinnut yhdistykselle uuden hallituksen kaudelle 2020–2021. Uutena hallituksen puheenjohtajana aloittaa OP Ryhmän viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Tuuli Kousa. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Roza Ahmad, Sara Hirn, Maija Karhunen, Sibiry Konaté, Leena Mickwitz, Kirsi Monni ja Risto Ruohonen. Leena Liusvaara ja Hanna Rosendahl jatkavat hallituksessa.

Tanssin talo ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin tiistaina 9. kesäkuuta 2020. Yhdistys päätti hallituksen jäsenmäärän nostamisesta seitsemästä henkilöstä yhdeksään.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittu Tuuli Kousa työskentelee tällä hetkellä OP Ryhmän viestintä- ja vastuullisuusjohtajana. Kousa on työskennellyt OP:n viestinnän johtotehtävissä vuodesta 2015 alkaen ja nykyisessä tehtävässään vuodesta 2018. Kousa on ollut mukana Tanssin talo ry:n hallituksessa vuosina 2011–2014. Helsingin kunnallispolitiikassa hän on ollut mukana toimessaan kaupunginvaltuustossa vuosina 2009–2019, joista viimeiset vuodet valtuuston puheenjohtajana.

Yhdistyksen hallitukseen kaudelle 2020–2021 valittiin tanssija ja koreografi Roza Ahmad, kulttuurituotannon ammattilainen, tanssin asiantuntija ja URB 20 –festivaalin luova tuottaja Sara Hirn, tanssin, teatterin ja esitystaiteen aloilla toimiva esiintyjä ja kirjoittaja, sekä Kulttuuria kaikille -palvelu Matkalla-hankkeen hankekoordinaattori Maija Karhunen, tanssitaiteilija Sibiry Konaté, Suomen Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja ja Ressun peruskoulun rehtori Leena Liusvaara, Helsingin kaupungin entinen kaupunginsihteeri Leena Mickwitz, Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun koreografian professori Kirsi Monni, Tampereen teatterikesän toiminnanjohtaja ja taideneuvoston jäsen Hanna Rosendahl, sekä Kansallisgallerian pääjohtaja Risto Ruohonen.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon