Tanssin talo arkkitehtoninen ilme
Show photographer JKMM Arkkitehdit

Tanssin talo hakee johtajaa - haku on auki 4. maaliskuuta saakka

REKRY

Helsingin Kaapelitehtaalle rakennettava ja vuonna 2020 valmistuva Tanssin talo hakee johtajaa. Haku on auki 4.3. asti.


Tanssin talo rakennetaan Helsingin Kaapelitehtaalle. Kuva: JKMM / Talli<br>


Helsingin Ruoholahteen vuonna 2020 avattavalle Tanssin talolle haetaan johtajaa.

Tanssin talon johtajan tehtävänä on muun muassa luoda talolle hyvät toimintaedellytykset, lisätä tanssitaiteen näkyvyyttä ja rakentaa vahvat suhteen yhteistyökumppaneihin sekä yhteiskunnallisiin toimijoihin ja päättäjiin.

Valittavalta henkilöltä odotetaan kulttuurialan hyvää tuntemusta, ja hänellä on oltava näyttöä liiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation kokonaisvaltaisesta johtamisesta.

Pesti täysin uudenlaisen ja vasta rakentumassa olevan kulttuuriorganisaation keulakuvana tulee olemaan vaativa ja se edellyttää hyvien, strategisten johtamistaitojen lisäksi myös luovuutta ja hyvää henkilöstö- ja asiantuntijajohtamista.

– Haemme avarakatseista ja innovatiivista johtajaa, joka tunnistaa tanssin kulttuurisen ja yhteiskunnallisen potentiaalin ja vahvistaa sen asemaa Tanssin talon toiminnan kautta, Tanssin talo ry:n puheenjohtaja Sanna Rekola kiteyttää.

Hakuprosessia hoitaa tehtävään kilpailutettu rekrytointityritys Mercuri Urval, jolla on kokemusta vaativista johtajarekrytoinneista myös kulttuurin puolella.

Kevään 2018 aikana Tanssin talo avaa myös ohjelmapäällikön haun. Ohjelmapäällikkö tulee työskentelemään johtajan ohjelmavastuullisena työparina ja hänen vastuullaan tulee olemaan ohjelmiston laaja-alainen kehittäminen sekä ohjelmasuunnittelutiimin vetäminen.

Lisäksi tänä vuonna rekrytoidaan markkinointi- ja viestintäpäällikkö, ja ensi vuoden alussa valmistaudutaan rekrytoimaan talon tekniikasta vastaava henkilö.

Uuden johtajan valinnan myötä tanssin talo -hanketta vuodesta 2011 lähtien luotsannut Hanna-Mari Peltomäki jättää tehtävänsä vuoden 2018 lopussa.

– Tämä on luonnollinen kohta johtajan vaihdokselle. Nyt on aika siirtää vastuu uusille ihmisille. Omat tavoitteeni Tanssin talon suhteen ovat toteutuneet – hanke on saanut poliittisen päätöksen ja talon rakentaminen aloitetaan kesällä. Tulevan johtajan vuoro on viedä rakennusprojekti loppuun ja talo toimintaan, Peltomäki sanoo.

Tanssin talon rakentamisen on määrä alkaa kesällä 2018 ja talo avaa ovensa Helsingin Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla vuonna 2020.

Johtajan hakuilmoituksen löydät tästä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa konsultit:

Leila Suontila p. 040 707 8137 (varmimmin 13.2. klo 13-15, sekä 15.2. klo 8-10)

Pasi Lepistö p. 050 490 3670 (varmimmin 20.2. klo 13-16 sekä 27.2. klo 14-16)


Tanssin talo on ensimmäinen kaikelle tanssille kokonaan omistettu tila Suomessa. Kansainvälisesti se on ainutlaatuinen toimintakonsepti, jossa yleisö pääsee näkemään sekä kotimaista että kansainvälistä monipuolista ja korkeatasoista tanssitaidetta ympäri vuoden.

Tanssin talon uutta ja vanhaa arkkitehtuuria taitavasti yhdistävät tilat luovat elävän, aktiivisen ja kansainvälisen tanssikulttuurin keskittymän Helsingin Kaapelitehtaan yhteyteen.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.