Rekryt Tuottaja FI ENG

Tanssin talo etsii tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen

REKRY

Tanssin talo on helmikuussa 2022 ovensa avaava uusi kulttuuritalo, jonka tehtävänä on esitellä monimuotoista tanssitaidetta ja -kulttuuria sekä saattaa tanssi mahdollisimman laajan yleisön saataville. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tuottajaa, jolle tarjoamme ainutkertaisen tilaisuuden olla mukana käynnistämässä ja kehittämässä Suomen uusimman taideinstituution toimintaa.

Työtehtäviisi kuuluu Tanssin talon ohjelmiston toteutuksen sujumisesta vastaaminen sekä erikoishankkeiden ja kansainvälisten vierailuesitysten tuottaminen. Sinulla on vahvaa sopimus-, budjetointi- ja aikataulutusosaamista ja tunnet teknisen tuotannon prosesseja. Tehtävässä tarvitaan vastuullista, itsenäistä ja joustavaa työotetta.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja usean vuoden työkokemusta esittävän taiteen alalta. Kokemus tanssin kentällä ja kansainvälisten tuotantojen parissa katsotaan eduksi. Sujuvan suomen kielen lisäksi työssä tarvitaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme innostavan ja merkityksellisen työn pienessä ja ketterässä organisaatiossa. Työkulttuuriimme kuuluu kuuntelu, kannustaminen ja yhdessä tekeminen. Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme ja rohkaisemme eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä hakemaan meille töihin.

Tuottajan tehtävä on vakituinen, työsuhde alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkapyynnön ja cv:n sekä suosittelijan yhteystietojen kera sähköpostitse 16.6. klo 16.00 mennessä osoitteeseen niki@tanssintalo.fi.

Tiedustelut puhelimitse: 31.5. ja 7.6. klo 9-10 sekä 10.6. klo 12-13, toiminnanjohtaja Niki Matheson, puh. 050-3404909.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.