Kaapelitehdas Anni Syrjanen

Tanssin talo etsii kumppanikseen innovatiivista ravintoloitsijaa Kaapelitehtaan keskeisimmälle paikalle – tarjoukset 18.10.2017 mennessä!

Helsingin Ruoholahden Kaapelitehtaalle rakennettava uusi Tanssin talon kulttuurikeskittymä avataan vuonna 2020. Kaikelle tanssille avoin talo tulee tuomaan Kaapelitehtaalle vuosittain noin 170 000 uutta kävijää, ja se on yksi Helsingin lähivuosien merkittävimpiä uusia kulttuurisatsauksia.

Tanssin talo etsii kumppanikseen innovatiivista ravintoloitsijaa Kaapelitehtaan keskeisimmälle paikalle – tarjoukset 18.10.2017 mennessä!

title=

Helsingin Ruoholahden Kaapelitehtaalle rakennettava uusi Tanssin talon kulttuurikeskittymä avataan vuonna 2020. Kaikelle tanssille avoin talo tulee tuomaan Kaapelitehtaalle 600 000 vuosittaisen kävijän lisäksi noin 170 000 uutta kävijää, ja se on yksi Helsingin lähivuosien merkittävimpiä uusia kulttuurisatsauksia.

Tanssin talon myötä vilkkaana kulttuuri- ja kohtauspaikkana toimiva, noin 600 000 kävijää vuosittain vetävä Kaapelitehdas uudistuu, vahvistuu ja vetovoimaistuu entisestään. Kulttuurin kuluttajien ja Kaapelitehtaan 1 000 päivittäisen työntekijän lisäksi Kaapelitehtaan ympäristössä on iso, kasvava yrityskeskittymä, jonka työntekijät tuovat Kaapelitehtaalle runsaasti lounasruokailijoita. Uudistuvan Länsisataman myötä alueen asukas- ja työntekijämäärä kasvavat lähivuosina roimasti.

Tanssin talon ja koko Kaapelitehtaan merkitys Ruoholahden alueen ainoana kulttuurikeskittymänä on merkittävä. Uusi alue toimii tulevaisuudessa vetovoimaisena olohuoneena niin kaikille kulttuurin ystäville kuin Ruoholahden jatkuvasti kasvavalle asukasjoukolle, alueella työskenteleville ja vieraileville.

Tulevalla ravintolatoimijalla on tärkeä rooli Tanssin talon ja koko Kaapelitehtaan alueen palvelukokonaisuudessa.

Etsimme kumppania, joka on aktiivinen, monipuolinen, kokenut ja innovatiivinen oman alansa osaaja sisältöjen suunnittelussa ja toteutuksessa ja jonka kanssa rakennamme yhdessä paitsi puitteet myös toimintaa.

Vuokrattavien tilojen pinta-ala on 490 m2 ja niissä on asiakaspaikkoja noin 80 ravintolaan ja 150 baariin. Tilasuunnitelmaa kehitetään osana rakennussuunnittelua yhteistyössä valitun ravintoloitsijan kanssa.

Tanssin talon pinta-ala on 4 515 hyötyneliötä / 6 388 bruttoneliötä.

Tilat sijoittuvat uudisrakennukseen ja osaksi Kaapelitehtaan olemassa olevia tiloja. Uudisrakennuksen rakennuttaja on Koy Kaapelitalo ja tilojen päävuokralainen Tanssin talo ry. Rakennuksen arkkitehtuurisuunnittelusta vastaa palkittu arkkitehtitoimisto JKMM Arkkitehdit.

Tapaamiset tarjouksen jättävien toimijoiden kanssa järjestetään 28.8–8.9.2017. Deadline tarjousten jätölle on 18. lokakuuta 2017.

Jos kiinnostuit, lähetämme sinulle sähköpostilla tarkemmat liitetiedot ja ohjeet tarjouspyyntöä koskien. Lisätietoja kilpailutuksesta antaa Tanssin talon toiminnanjohtaja Hanna-Mari Peltomäki, p. 044 5131069, hanna-mari.peltomaki@tanssintalo.fi.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.