TV Olemme mukana 784x295

Tanssi Vieköön -festivaali 18.-19.8.2017

Tanssin talo mukana Tanssi Vieköön -festivaalilla Messukeskuksessa – osallistu Pariisin matkan arvontaan osastollamme!

Tanssi Vieköön -festivaali 18.-19.8.2017

<br>

<br>

Tanssin talo mukana Tanssi Vieköön -festivaalilla Messukeskuksessa – osallistu Pariisin matkan arvontaan osastollamme!

Euroopan suurimpiin kuuluva tanssifestivaali täyttää Helsingin Messukeskuksen 18.–19.8.2017. Uusi festivaali tuo yleisön nähtäväksi ja kokeiltavaksi yli 60 eri tanssilajia.

Tanssin talo on mukana festivaalilla, löydät meidät osastolta 6F1. Tule moikkaamaan ja osallistu arvontaan, jossa palkintona on Pariisin matkat esityslipuilla! Palkinto sisältää kahden hengen lentomatkat economy-luokassa Helsinki-Pariisi-Helsinki, kahden vuorokauden majoituksen ja liput yhteen tanssiesitykseen Pariisissa. Palkinnon arvo 1200 €.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Tanssi Vieköön -festivaali on tanssin ystävien ja ammattilaisten uudenlainen kohtaamispaikka Messukeskuksessa Helsingissä.

Festivaalin ohjelmaa ovat rakentamassa sekä kymmenet suomalaiset tanssiseurat että tunnetut kotimaiset ja kansainväliset tanssin ammattilaiset. Tunnetuimpia ulkomaisia vierailijoita ovat katutanssin maailman kärkeen kuuluva Mr Wiggles, USA:n avointen tanssikilpailujen moninkertainen voittaja, swingin maailmaneliittiin kuuluva pari Jordan Frisbee ja Tatiana Mollmann sekä Suomen kaikkien aikojen menestynein kilpatanssipari Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö. Tanssi Vieköön -festivaalin suojelija on taiteilijaprofessori Jorma Uotinen, joka myös itse esiintyy tapahtumassa.

Tanssimista voi kokeilla itse tai nauttia huippuosaajien tanssista katsomoista käsin. Yleisöä ovat opastamassa huipputason tanssinopettajat. Karnevaalikadun ravintoloista pääsee katsellen nauttimaan myös erilaisista tanssikulkueista.

Festivaalia varten Messukeskukseen rakennetaan myös Suomen suurin tanssilattia. Festariperjantain aloittaa Tuure Kilpeläinen Kaihon karavaaninsa kanssa sekä tanssiorkesteri Hurma, ja illan huipentaa Jari Sillanpää. Lauantaina aloitellaan Katri Helenan tahdissa jo puoliltapäivin ja tanssi jatkuu Agentsien ja Vesa Haajan, Kyösti Mäkimattilan ja Finlandersin tahdittamana. Lauantain kohokohtiin kuuluu myös Kuningatarcoctail esiintyjinään Eija Kantola, Marita Taavitsainen ja Saija Tuupanen. Lauantai-illan päättää ainutlaatuinen kokoonpano Finnhittien Kuninkaat Danny, Frederik ja Tapani Kansa.

Festivaali on avoinna perjantaina 18.8.2017 klo 17–02 ja lauantaina 19.8.2017 klo 12–02. Festivaali juhlistaa Suomen satavuotista taivalta tanssin ilon kautta.

Tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan tästä.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.