SPARKS TALKS Seminar2020

SPARKS TALKS: verkkolähetys tanssin kentän toimijoille 6.–7.8.2020 – Ilmoittaudu mukaan!

SPARKS

SPARKS TALKS on sarja verkkokeskusteluita kansaivälisesti tunnetuilta tanssin alan ammattilaisilta. Puheet käsittelevät suurten näyttämöiden tanssituotantoja taiteellisisista dramaturgisista, tuotannollisista ja kiertuetoiminnan näkökulmista.

Kuulemme kahden päivän aikana puheenvuorot neljältä kansainväliseltä Tanssin talon kutsumalta asiantuntijalta. Asiantuntijoina toimivat koreografit Mathilde Monnier ja Antony Hamilton, lontoolaisen Sadler's Wells -teatterin tuotanto- ja kiertuejohtaja Bia Oliveira ja tanssidramaturgi Katherine Profeta. Asiantuntijat jakavat kokemustaan ja näkökulmiaan työskentelystä suurilla näyttämöillä. Tervetuloa mukaan keskusteluun. Voit rekisteröityä verkkolomakkeen kautta.

SPARKS TALKS on osa suurempaa SPARKS-hanketta. Hankkeen tarkoitus on tukea esiintyviä taiteilijoita Suomessa uusien tuotantojen kehittämisessä suurille näyttämöille. Hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen on valittu kahdeksan teosideaa taiteilijoilta ja työryhmiltä. Ensimmäisessä vaiheessa teosideoita kehitetään asiantuntijoiden kanssa kohti seuraavaa redenssivaihetta. SPARKS-hankkeessa tuotetaan kolme kantaesitystä Tanssin talon 700-paikkaiseen Erkko-saliin ja kolme kantaesitystä 250-paikkaiseen Pannuhalliin. Esitykset nähdään vuosina 2022–2023.

SPARKS TALKS on verkkolähetys, joka kokoaa yhteen tanssijat ja alan asiantuntijat. Lähetyksen tarkoitus on vaihtaa ajatuksia ja pohtia käytäntöjä tanssiteosten tuottamisesta suurille näyttämöille.

Kuulemme kahden päivän aikana puheenvuorot neljältä kansainväliseltä Tanssin talon kutsumalta asiantuntijalta. SPARKS-hankkeen asiantuntijat, Mathilde Monnier, Bia Oliveira, Katherine Profeta ja Antony Hamilton toimivat suorassa vuorovaikutuksessa taiteilijoiden kanssa. He toimivat taiteilijoiden tukena ja kaikupohjana SPARKS-hankkeen ajan.

SPARKS TALKS - taiteellisia, dramaturgisia ja tuotannollisia näkökulmia suurten näyttämöiden tanssituotannoihin

ZOOM 6.–7.8.2020 klo 10–16

Ilmoittaudu tästä

Verkkolähetyksen osallistumismäärä on rajattu 30 osallistujaan.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.