Tanssin talon ohjelmistotiimi

SPARKS haku jatkuu – tapaa ohjelmistotiimi sähköisesti

SPARKS

SPARKS-hankkeen teosideoiden haku Erkko-salin näyttämölle jatkuu 15.4.2020 asti. Ohjelmistotiimi vastaa mielellään hakemuksiin liittyvissä kysymyksissä ja on tavattavissa puhelimitse ja etäyhteyksien välityksellä.

Autamme mielellämme hakemuksen valmistelussa. Voit sopia sähköisen tapaamisenohjelmistotiimin kanssa lähettämällä heille toiveen sähköpostilla tai soittamalla.

SPARKS on uusi Kulttuurirahaston ja Tanssin talon rahoittama taiteellinen kehittämishanke, joka laajentaa osaamista suuren näyttämön taiteellisista ja tuotannollisista vaatimuksista. Nyt auki olevan teoshaun myötä 700-paikkaiseen Erkko-saliin tuotetaan kolme kantaesitystä, jotka tullaan näkemään Tanssin talon näyttämöillä vuosina 2022–2023.

Erkko-salin teosten osalta SPARKS-hanke pyrkii tukemaan kokeneita tanssintekijöitä, joilla on vahva ja tunnustettu tapa tehdä taidetta. Etsimme suomalaisia tai Suomessa toimivia taiteilijoita, jotka ovat kiinnostuneita luomaan täyspitkän teoksen uuden 700-paikkaisen Erkko-salin suurelle näyttämölle. Ohjelma koostuu kolmesta luomisprosessin vaiheesta: tutkimus, taiteilijaresidenssi ja tuotanto. Otamme vastaan teosideoita kaikenlaisilta tanssialan ammattilaisilta ja työryhmiltä, joilla on vahva ja ajassa kiinni oleva ote esittämiseen.

Tapaamispyynnöt

Faith Tan
+358 40 561 5803
faith(at)tanssintalo.fi

Mikael Aaltonen
+358 50 3676 705
mikael(at)tanssintalo.fi

Lue lisää

SPARKS-kehittämishanke

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.