Mirva Tamppinen TT

Tanssin talon Office & Experience Managerina on aloittanut Mirva Tamppinen

REKRY

Tanssin talon organisaatio kasvaa. Office & Experience Managerina on aloittanut toimivan toimiston salat tunteva (Tradenomi BBA, MTi-tiedottaja) Mirva Tamppinen.

title=

Tanssin talon organisaatio kasvaa. Office & Experience Managerina on aloittanut toimivan toimiston salat tunteva (Tradenomi BBA, MTi-tiedottaja) Mirva Tamppinen.

Tamppisella on miltei 20 vuoden kokemus organisaatioiden hallinnon pyörittämisestä sekä yritystapahtumien ja messuosastojen suunnittelusta ja tuottamisesta. Hän on työskennellyt mm. Tekesissä (nyk. Business Finland), liikkeenjohdon konsultointia tarjoavassa yrityksessä sekä Suomen Messuilla. Kulttuuri- ja tanssiala on erityisesti teknologiakehitysalan parissa työskenneelle Tamppiselle uusi aluevaltaus – tanssi on kuitenkin tuttu harrastuksena.

– Olen ratkaisukeskeinen, kehittämishaluinen ja järjestelmällinen organisaattori ja otan mielelläni vastuuta kokonaisuuksista. Minulla pysyy hyvin langat käsissä ja varmistan, että asiat tulevat myös tehdyksi, Tamppinen summaa.

Tanssin talossa Tamppisen tehtäviin kuuluu Tanssin talon päivittäisen toimistoarjen pyörittäminen ja kehittäminen sekä tapahtumatuotannolliset tehtävät.

Tanssin talon organisaatiota ja sisäisiä prosesseja rakennetaan parhaillaan, joten Tamppinen aloittaa talossa tärkeällä hetkellä. Esimerkiksi IT-ohjelmistohankinnat, toimenkuvien kehittäminen, organisaation laadun valvonta sekä palveluiden tuotteistaminen ovat Tamppiselle tuttuja. Kaikkea tätä kokemusta tarvitaan myös Tanssin talossa.

Tamppinen suhtautuu innokkain mielin tulevaan:

– On mahtavaa päästä hyödyntämään omaa osaamistani kulttuuri- ja taidealalla ja olla mukana rakentamassa Tanssin taloa, joka jakaa tanssin iloa entistä laajemmille yleisöille.

Jazz-tanssia harrastava Tamppinen pitää tanssia loistavana liikuntamuotona, joka tuo paljon iloa ja mielihyvää elämään. Tanssi on myös tutkitusti tehokasta aivojumppaa, Tamppinen iloitsee.

Tamppinen on aloittanut tehtävässään 23.4.2019.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.