TT Mita Meille Kuuluu

Mitä meille kuuluu

Toukokuu on alkanut vauhdikkaasti työmatkaillen. Tanssin talolla tulee olemaan kansainvälinen rooli ja on ollut ilo huomata, että taloamme odotetaan innolla myös eurooppalaisella tanssin kentällä, kirjoittaa Tanssin talon johtaja Matti Numminen.

title=

Tervehdys!

Toukokuu on alkanut vauhdikkaasti työmatkaillen. Tanssin talolla tulee olemaan kansainvälinen rooli ja on ollut ilo huomata, että taloamme odotetaan innolla myös eurooppalaisella tanssin kentällä.

Kansainvälisyys näkyy myös syksyllä portaittain aloittavassa ohjelmatiimissämme. Tiimin kolmesta jäsenestä kaksi ovat kansainvälisiä työntekijöitä ja tiimin suomalaisella jäsenellä on vahvat kansainväliset verkostot. Itse uskon, että tiimin yhteistyöstä syntyy uudenlaista ajattelua ja lähestymistapoja, joita suomalaisella kentällä ei välttämättä ole vielä kokeiltu.

Toimistollamme on aloittanut myös Office and Experience Manager Mirva. Hän on useimmiten ensimmäinen kontakti Tanssin taloon ja huolehtii moninaisin keinoin siitä, että asiointi kanssamme on mutkatonta. Lisäksi Mirva vastaa jatkossa tapahtumiemme tuotannosta.

Uusi hallitus aloittaa vuosikokouksen jälkeen toukokuun lopulla ja saa ensimmäisenä käsiteltäväkseen strategialuonnoksen. Luonnoksen pohjalta vahvistettava strategia linjaa talon tulevaa toimintaa ja tukee siirtymistämme hanketyöskentelystä varsinaisen toiminnan käynnistämiseen. Rakentamisen osalta kerromme vahvistetun aikataulun heti kun se on tiedossamme.

Kevään aikana tapasimme lukuisia virkamiehiä ja poliitikkoja Tanssin talon valtionrahoituksen ratkaisemisen tiimoilta. Tapaamisissa välittynyt viesti on selkeä: Tanssin taloa pidetään tärkeänä investointina ja toiminnan halutaan onnistuvan ensiluokkaisella tavalla. Rohkenen uskoa, että tulevalla hallituskaudella löydämme yhdessä päättäjien ja ministeriön kanssa toimintaamme tukevan rahoitusmallin ja riittävän rahoituksen tason.

Tätä kirjoittaessani olen Vilnassa Baltic Dance Platformin vieraana. Kohta on aika taas poistua hotellista Vilnan vanhankaupungin kaduille. Edessä on vielä viisi esitystä ja 16 esityksen lyhyet esittelyt. Tämä kaikki kahdessa päivässä, ihanaa!

Matti Numminen
Tanssin talon johtaja

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.