Tanssin talo Kiss My Dance 2017

Se on täällä taas: KISS MY DANCE -klubi toukokuussa Helsingin Suvilahdessa!

Tanssin talo on järjestänyt klubin kaksi kertaa Helsingin Kaapelitehtaalla. Nyt klubi tulee entistä ehompana keskelle Suvilahtea ja Cirko-festivaalia 13. toukokuuta.

Se on täällä taas: KISS MY DANCE -klubi toukokuussa Helsingin Suvilahdessa!

title=

Newyorkilaisen esitystaiteilijan Brian Lobelin luoma klubikonsepti sulauttaa yhteen taiteen, viihteen ja yöelämän! Klubilla esiintyjät ja klubbaajat sekoittuvat ja kuka tahansa voi saada myös oman esityksen.

Klubimusiikista ja queer-nosteesta vastaa dj- ja taidekollektiivi La Persén Art fart -osasto! Klubin hostina toimii lontoolainen performanssitaiteilija Owen Parry.

Alunperin Cruising for Art -nimeä kantanut klubi sai alkunsa 2008 Victoria and Albert Museumissa, Lontoossa ja on sen jälkeen kiertänyt maailmalla muun muassa eri festivaaleilla.

Tanssin talo on järjestänyt klubin kaksi kertaa Helsingin Kaapelitehtaalla. Nyt klubi tulee entistä ehompana keskelle Suvilahtea ja Cirko-festivaalia 13. toukokuuta klo 21-02.

Yhteistyössä Cirko – Uuden sirkuksen keskus ja Tanssin talo.

Osta liput

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.