Kiertoliike2018 c Alli Mattila Web
Show photographer Alli Mattila, Kiertoliike 2018

Kiertoliike järjestetään Kokkolassa 8.-9.10.2021

KIERTOLIIKE

Vuonna 2021 Kiertoliike järjestetään hybridi-tapahtumana Kokkolassa 8.-9.10.2021. Tapahtuman teemana on Mitä nyt? Pandemian jälkeinen todellisuus.

Vuonna 2021 Kiertoliike järjestetään hybridi-tapahtumana Kokkolassa 8.-9.10.2021. Tapahtuman teemana on Mitä nyt? Pandemian jälkeinen todellisuus. Teema pureutuu tulevaisuuden näköaloihin ja pohtii pandemian aiheuttamia muutoksia. Millaisia erilaisia työnkuvia, toimintaympäristöjä ja -muotoja tanssin ammattilaisilla on? Miten paikallisuus ja kansainvälisyys yhdistyvät nyt ja tulevaisuudessa?

Kiertoliike 2021 kutsuu sinut mukaan keskustelemaan vuoden teemoista kollegoiden ja tulevaisuudentutkijoiden kanssa. Kiertoliike on suomalaisen tanssin kentän ammattilaisfoorumi. Kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen alan ammattilaiset eri puolelta Suomea keskustelemaan ja verkottumaan.

Tämän vuoden Kiertoliikkeen järjestäjiä ovat Pohjanmaan tanssin aluekeskus ja Tanssin talo yhteistyössä tanssin aluekeskusverkoston kanssa. Tapahtuman yhteistyöfestivaalina vuonna 2021 toimii Kokkolan Talvitanssit -festivaali. Tapahtuman ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan toukokuun 2021 lopulla.

Taiteilijahaku on käynnissä

Tanssin aluekeskukset hakevat yhtä taiteilijaa alueeltaan työskentelemään yhdessä muiden alueiden taiteilijoiden kanssa 4.-9.10.2021 Kokkolassa. Lue lisää Kiertoliikkeen verkkosivuilta.

Kiertoliike-verkkosivut
Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.