Sasha Huber
Show photographer Kai Kuusisto

Kiertoliike 2018 lipunmyynti on alkanut – yllätyspuheenvuoron pitää taiteilija Sasha Huber!

KIERTOLIIKE

Huomaa aikaisen ilmoittautujan early bird -hinta! Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja myös mm. Teemu Mäeltä ja iranilaiselta tanssitaiteilija Sina Saberilta. Ohjelmassa on myös keskustelua eri alojen yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa sekä pienryhmätyöskentelyä Kiertoliike-taiteilijoiden johdolla.


Kiertoliikkeen yllätyspuheenvuoron pitää Sasha Huber. Kuva: Kai Kuusisto.<br>


Helsingissä asuva sveitsiläis-haitilainen kuvataiteilija Sasha Huber on Kiertoliike 2018 -yllätyspuheenvuoron pitäjä!

Huber on visuaalisen alan taiteilija, jonka taide käsittelee usein vähemmistöjen asemaa, seksuaalisuutta ja kolonialistisia merkkejä ja jäänteitä ympäristössä. Tähän on vaikuttaneet erityisesti hänen sveitsiläis-haitilaiset juurensa, jotka inspiroivat Huberia tarkastelemaan työssään omaa identiteettiään ja juuriaan kolonialismin historian kautta.

Huber käyttää työssään monipuolisesti eri välineitä, kuten videota, valokuvaa, performanssia ja tieteellistä tutkimusta. Huberin töitä on ollut esillä ympäri maailmaa Pariisin Center Pompidou'sta Venetsian biennaaliin.

Huberin Kiertoliikkeessä 2018 kuultava puheenvuoro pohjautuu osin hänen uuteen, loppukeväästä Turun taidemuseossa avautuvaan näyttelyyn Space Race. Huberin puheenvuoro on englanniksi.

Huberin lisäksi koolla on joukko eri taiteenalojen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen osaajia, muun muassa iranilainen tanssitaiteilija Sina Saberi, taiteilija, kirjailija, kuvataiteen tohtori Teemu Mäki, tietokirjailija ja toimittaja Maryan Abdulkarim, Amnesty Internationalin Suomen osaston toiminnanjohtaja Frank Johansson, Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala, freelance-muusikko ja kuntapoliitikko Hannu Oskala ja Maailman Kuvalehden päätoimittaja Anni Valtonen sekä Sitran vanhemmat neuvonantajat Liisa Hyssälä ja Jouni Backman, jotka jakavat käytännön vinkkejä poliittiseen vaikuttamiseen.

Tampereella 24.–25. toukokuuta 2018 pidettävän Kiertoliikkeen teemana on tänä vuonna tanssin tekijät yhteiskunnallisina vaikuttajina.Liput:9.–22.4.2018 liput early bird -hintaan 25 euroa / kaksi päivää.

23.4.–4.5.2018 normaalihintaiset liput 30 euroa / kaksi päivää.Tanssin ammattiin opiskeleville ryhmäalennus 10 euroa/hlö (ryhmän koko väh. 5 opiskelijaa).Ilmoittautuminen on auki 4.5.2018 asti.

Ilmoittautuminen tanssin alan ainoaan ammattilaistapahtumaan on auki, pääset ilmoittautumaan tästä!

Tutustu Kiertoliike 2018 -ohjelmaan tästä!

Tapahtuman yhteistyöfestivaalina on Tanssivirtaa Tampereella, jonka ohjelmaan voit tutustua tästä.

Huom! Kiertoliikkeeseen ilmoittautuneet saavat festivaaliliput vain kahdeksan euron hintaan! Katso ohjeet festivaalilippuja koskien ilmoittautumisen yhteydessä.

Viime vuoden tapaan ohjelmassa on myös Kiertoliike Ekstraplus, joka tänä vuonna on yhteinen brunssi pirkanmaalaisten tanssitaiteilijoiden kanssa 5-vuotisjuhliaan viettävällä, valtionpalkinnon saaneella Liikelaiturilla. Mukana Liikelaiturin brunssilla on myös vuoden 2018 Kiertoliike-taiteilijat. Brunssista nautitaan lauantaina 26.5. klo 13–16. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kiertoliike on vuosittain järjestettävä tanssin alan ainoa ammattilaisfoorumi, jossa keskustellaan päivänpolttavista teemoista, kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja kokoonnutaan yhteen jakamaan kokemuksia, vaikuttamaan ja vaikuttumaan sekä nauttimaan elämyksistä ja yhdessä olemisesta.

Vuoden 2018 Kiertoliikkeen järjestävät Tanssin talo ja Sisä-Suomen tanssin aluekeskus yhdessä tanssin aluekeskusverkoston kanssa. Vuoden 2018 sisältötyöryhmään kuuluvat Tomi Paasonen (Itä-Suomen tanssin aluekeskus), Matti Paloniemi (Pohjoinen tanssin aluekeskus), Samuli Roininen (Tanssiteatteri MD / Tanssivirtaa Tampereella), Piia Kulin (Sisä-Suomen tanssin aluekeskus), Emilia Hänninen (Tanssin talo) sekä tanssitaiteilijat Diina Bukareva ja Hanna Kahrola (Sisä-Suomen tanssin aluekeskus).

Kiertoliike 2018 -foorumin tukijat ja yhteistyökumppanit ovat: Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Suomen Kulttuurirahasto, Tanssiteatteri MD, Tampereen kaupunki, Tampereen konservatorion tanssijakoulutus sekä Tullikamarin Kulttuurikeskus ja Klubi.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.