Kiertoliike1 kuva Matti Hayrynen

Kiertoliike 6.-7.10.2017

KIERTOLIIKE

Kolmatta kertaa järjestettävä tanssin ammattilaistapahtuma Kiertoliike 2017 pidetään tänä vuonna New Performance Turku Festivalin yhteydessä 6. – 7. lokakuuta. Aiheena on väliaikaisten yhteisöjen sietämätön keveys ja odotettavissa on puhetta, perusteluja ja kiertoilmauksia sekä piknik vallan ytimessä. Tapahtuman keynote-esiintyjinä ovat brittiläinen performanssitaiteilija Scottee sekä kaupunkikulttuurivaikuttaja Jaakko Blomberg.

Kiertoliike 6.-7.10.2017

<br>

<br>

Kolmatta kertaa järjestettävä tanssin ammattilaistapahtuma Kiertoliike 2017 pidetään tänä vuonna New Performance Turku Festivalin yhteydessä 6. – 7. lokakuuta. Aiheena on väliaikaisten yhteisöjen sietämätön keveys ja odotettavissa on puhetta, perusteluja ja kiertoilmauksia sekä piknik vallan ytimessä. Tapahtuman keynote-esiintyjinä ovat brittiläinen performanssitaiteilija Scottee sekä kaupunkikulttuurivaikuttaja Jaakko Blomberg. Lue lisää ja tutustu ohjelmaan tästä!

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.