Tanssin talo arkkitehtoninen ilme5

Kesätöihin Tanssin taloon?

Haussa on 6 nuorta (16-17-vuotiasta) tanssitoiminnan apuohjaajaa, joiden työtehtäviin kuuluu Tanssin talon tulevan toiminnan, tilojen käytön ja viestinnän suunnittelua ja ideointia pienryhmissä sellaisiksi, että nuoret löytävät talon toiminnan ja viihtyvät siellä.

Kesätöihin Tanssin taloon?

Tanssin talo rakennetaan Helsingin Kaapelitehtaan yhteyteen. Kuva: JKMM / Talli<br>

Tanssin talo rakennetaan Helsingin Kaapelitehtaan yhteyteen. Kuva: JKMM / Talli<br>

Haluaisitko olla tekemässä jotain, mitä ei vielä koskaan ole ollut?

Helsinkiin Ruoholahden Kaapelitehtaalle rakennetaan Suomen ensimmäistä Tanssin taloa, joka avaa ovensa vuonna 2020.

Tarjoamme nyt yhdessä Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan kanssa kuusi tanssintoiminnan apuohjaajan kesätyöpaikkaa kuukauden ajaksi kesällä 2018.

Tanssitoiminnan apuohjaajan työtehtäviin kuuluu Tanssin talon tulevan toiminnan, tilojen käytön ja viestinnän suunnittelua ja ideointia pienryhmissä sellaisiksi, että nuoret löytävät talon toiminnan ja viihtyvät siellä. Haku on auki 19.3. klo 16 asti.

Lue lisää ja hae mukaan tästä!

Helsinkin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa 16-17 -vuotiaille nuorille kesätöitä erilaisissa paikoissa ympäri Stadia. Kesätöissä on tarjolla avustavan ohjaajan tehtäviä esim. eri liikuntamuodoissa, kahvila- tai teatteritoiminnoissa sekä puutarhatöissä. Kesäksi tarvitaan myös nuoria tekijöitä esim. somettajia, alueellisten tapahtumien dokumentoijia ja valokuvaajia.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.