Kaikille avoin markkinointityöpaja

21. marraskuuta Tanssin talo järjestää kaikille avoimen työpajan, jossa monikanavaisen markkinoinnin asiantuntija ja Tanssin talon hallituksen varapuheenjohtaja Elli Mäkilä kertoo konkreettisesti markkinointisuunnitelman tekoprosessista. Lisäksi aiempiin, syksyn aikana järjestettyihin työpajoihin osallistuneet kertovat omien teoksiensa tai tapahtumiensa markkinointisuunnitelmista ja huomioista, joita prosessin aikana heräsi.

Kaikille avoin markkinointityöpaja

Syksyn 2017 aikana Tanssin talolla on järjestetty kolme markkinointityöpajaa, jotka on vetänyt monikanavaisen markkinoinnin asiantuntija ja Tanssin talon hallituksen varapuheenjohtaja Elli Mäkilä.

Työpajoissa on harjoiteltu digitaalisen markkinointisuunnitelman laatimista ja viestien kohdentamista Tanssin talon markkinointipersoonia käyttäen, esimerkkeinä osallistujien todelliset esitykset ja tapahtumat. Samalla on jäsennelty digitaalisen markkinointikampanjan prosessia ja markkinointipersoonien roolia.

21. marraskuuta Tanssin talo järjestää kaikille avoimen työpajan, jossa Mäkilä kertoo konkreettisesti markkinointisuunnitelman tekoprosessista. Lisäksi aiempiin työpajoihin osallistuneet kertovat omien teoksiensa tai tapahtumiensa markkinointisuunnitelmista ja huomioista, joita prosessin aikana heräsi.

Tilaisuus alkaa klo 16.30 ja paikkana on Kaapelitehtaan kokoustila Watti. Ilmoitathan tulostasi 17.11.2017 mennessä osoitteeseen info@tanssintalo.fi.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.