Tt landin banneri tekstilla Helsinki Cup

Helsinki Cup 2018

Helsinki Cup 2018

<br>

<br>

Tanssin talo Helsinki Cupissa –
voita risteily tai kuulokkeet!

Tanssin talo toivottaa kaikki Helsinki Cup –kävijät tervetulleiksi!

Tanssin talon teltalla ammattitanssijoita, hauskoja koordinaatioharjoituksia, liikkeelle laittavaa IG-skabaa ja loistavia palkintoja.

Tanssin talo on vahvasti mukana jo 43. kertaa järjestettävässä Helsinki Cupissa 9. – 14. heinäkuuta. Kansainvälinen turnaus on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloilijoiden tapahtumista, joka tänäkin vuonna houkuttelee paikalle 22 000 pelaajaa ympäri maailmaa. Nyt yhdistämme ammattitanssijoiden ohjaaman kehonhallinnan kehittämisen ja palloilutreenin tanssin keinoin niin teltallamme kuin vauhdikkaassa lavaohjelmassakin. Tsekkaa Tanssin talo ja Ballet Finlandin huipputanssijat Love The Ball Centerin lavalla ma-pe päivittäin klo 13.30 ja klo 15.30!

Love The Ball Centerin löydät Käpylän urheilupuistosta, osoitteesta Mäkelänkatu 72, 00610 Helsinki.

Tanssin talo toimii aktiivisesti Helsinki Cupin elämyksellisessä koko perheen tapahtumassa. Love The Ball Centerin teltastamme löydät liikuttavia kohtaamisia, hauskoja tyyppejä, uusia muuveja ja kivoja kilpailuja. Tanssilliset harjoitukset kehittävät kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Olemme suunnitelleet kaikille palloileville ilmaisen liikeoppaan yhteistyössä Ballet Finlandin kanssa! Nouda oma painettu oppaasi Tanssin talon teltasta ja tule samalla kokeilemaan hauskoja liikkeitä tanssijoiden kanssa.

Oppaan noutamisen yhteydessä voit osallistua 304 € arvoisen 1-4 hengen Päivä Tukholmassa -risteilyn arvontaan!

Helsinki Cupin yhteydessä haastamme kaikki kuvaamaan oman tanssillisen fudismuuvinsa, kuvana tai videona. Tyyli on vapaa! Voit hakea inspiraatiota Tanssin talon teltalta tai improvisoida fiiliksen mukaan vaikka oman kaveriporukan kesken! Käytä tägejä

#tanssintalo
#helsinkicup2018
#bettertogether

ja osallistut 199 € arvoisten Beats solo 3 bluetooth -kuulokkeiden arvontaan! Skabaan voi osallistua koko Helsinki Cupin ajan 9. – 14.7. kunhan kuvassa tai videossa on sekä jotain tanssillista että jotain jalkapalloon liittyvää.

Arvontojen säännöt tästä.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.